HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor'un 5 haftadaki özeti bir ileri bir geri...

Düzenleyen: /
Trabzonspor'un 5 haftadaki özeti bir ileri bir geri...
BURAK YILMAZ, Burak Yılmaz Trabzon, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin futbolu umut verse de üst üste iki galibiyet göremedi. Her maçta gol attı ama skoru tutamadı. Kalesinde gördüğü 9 golle savunması ciddi soru işareti uyandırdı

Ligde 5 hafta geride kaldı Trabzonspor 7 puanlık kayıpla zirvenin 5 puan gerisinde yer aldı. Karadeniz ekibinde yeni transferlerden Burak Yılmaz, Jose Sosa’nın uyumunda ve veriminde problem yok. Bordo-mavililer hücum bölgesinde de etkinlik ve netice alınıyor ancak takım öne geçtiği maçlarda skoru tutamıyor. Tabii ki bunda teknik direktör Ersun Yanal’ın da payı var. 5 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan bordo-mavililerin dikkat çekici istatistiği iki maç üst üste galibiyet görememesi. Henüz seriyle tanışamayan Karadeniz ekibi “bir ileri bir geri” durum sergiledi. Rakip filelere 11 kez havalandıran “Fırtına” kalesinde ise 9 gol gördü ve savunması soru işaretlerine sebep oldu. 

5 haftada fark 5
Bordo-mavililer, ligde kendisinden beklenen galibiyet serisini ise bir türlü yakalayamadı. Üst üste galibiyetler alarak zirvenin en önemli ortaklarından bir olmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Süper Lig’in 5. haftasına kadar olan bölümde bu duruşu sergileyemedi. 8 puan ile 9. sırada yer alan bordo-mavili takım, bu zamana kadar geçen sürede 7 puan kaybederek, 13 puan ile zirvede yer alan Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkının da 5’e çıkmasına sebep oldu. 

Eski yönetici şikâyetçi oldu
Trabzonspor eski yöneticilerinden iş adamı Mustafa Erdem, Başakşehir maçında üzerinde Trabzonspor forması olan iki çocuğun formalarının çıkarılmasın ayrıştırma olduğu görüşü ve atılı suç işlendiği gerekçesiyle Medipol Başakşehir Kulübü güvenlik şirketi ve elemanlarından şikâyetçi oldu. Erdem, şikâyetini Muğla’dan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına yaptı. 

BURAK YILMAZ FARKI
Kral varsa yenilgi yok

Trabzonspor golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın forma giydiği maçları henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Karadeniz ekibi tek yenilgisini Göztepe karşısında alırken o maçta Kral Burak yoktu. Takımın attığı toplam 11 golün 5’inde imzası olan Burak 5 haftadaki 4 maça 11’de başladı. 288 dakika sahada kalan Yılmaz sadece Gençlerbirliği maçını boş geçmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...