Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elif için izin geldi ama yarım sezon gitti!

Düzenleyen:
Elif için izin geldi ama yarım sezon gitti!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin 17’lik transferi Elif Elmas için FIFA’dan beklenen onay gecikmeli bir şekilde gelince genç oyuncunun yarım sezonu heba oldu.

Futbolun patronu FIFA, 27 Eylül’de 18 yaşına basacak Makedon oyuncunun profesyonel sözleşme imzalamasına izin verdi. Ancak bu durum Elif’in sezonun ikinci yarısında kadar bekleyeceği gerçeğini değiştirmeyecek. Oyuncu listeleri TFF’ye teslim edildiği ve Elif de yabancı statüsünde yer aldığı için yeni transfer olarak ocak ayına kadar beklemek zorunda kalacak. Genç oyuncu U21’deki maçlarda ise sahada olabilecek. Ocak ayında Elif’i A takıma katmakta kesin kararlı olan Aykut Kocaman’ın, Robin van Persie’nin üzerini çizmesi bekleniyor. 

VALBUENA’NIN MİLLÎ TAKIM İSYANI
Aramızda ışık yılı yok!

Fenerbahçe’nin maestrosu Mathieu Valbuena’nın aklı Fransa Millî Takımı’nda. Sarı-lacivertli forma altında ışık saçan 33 yaşındaki oyuncu teknik direktör Didier Deschamps’ın “Valbuenba’nın Türkiye’deki maçlarını takip etmiyorum” açıklamasına rağmen moralini bozmadığını söyledi. “Deschamps’ın sözleri uykularımı kaçırmadı. Fenerbahçe’de muyluyum” diyen Valbuena “Ama hedefim yeniden milli takımda oynamak. Oradaki oyuncularla aramda ışık yılı kadar fark yok. Eğer bir şans bulursam bunu değerlendirmek isterim” diye konuştu. Valbuena en son 11 Ekim 2015’de Danimarka ile oynanan hazırlık maçında Fransa formasını giymişti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...