Transferi imkansız hale geldi!

Düzenleyen:
Transferi imkansız hale geldi!

SPOR Haberleri

Real Madrid'de sözleşme yenileyen isimler kervanına Karim Benzema da katıldı. Fransız yıldız, kendisini 2021 sezon sonuna kadar tutacak yeni sözleşmeyi imzaladı.

Real Madrid, Isco, Marcelo ve Dani Carvajal'ın ardından Karim Benzema'nın sözleşmesini uzattı. Halihazırda 2019 sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fransız oyuncu, 2021 sezon sonuna kadar takımda kalacak. 

2009'da Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalırsa; İspanyol ekibinin 12 yıl formasını giyecek. Sözleşme sonunda 34 yaşını dolduracak oyuncunun satın alma bedeli de 250 milyon Euro artırılarak 1 milyar Euro'ya çıkarıldı. 

İspanyol ekibiyle 371 maçta 181 gol atan Benzema, Eflatun Beyazlılar'la üçer kez Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa, ikişer kez de La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...