Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Kupa Vodafone’da

Düzenleyen:
Süper Kupa Vodafone’da

SPOR Haberleri

2019’da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve UEFA Kupası sahibi Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek

Bu gurur Beşiktaş’ın... Bu gurur Türk futbolunun... Siyah-beyazlıların iki sezon önce açılışını yaptığı akıllı stadı Vodafone Park, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak. UEFA Yönetim Kurulu, dün İsviçre’nin Nyon şehrinde yaptığı toplantıda 2019 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupa finallerine ev sahipliği yapacak yerleri belirledi. Ve temsilcimiz Beşiktaş’ın stadı UEFA Süper Kupa’nın ev sahipliğini aldı. İstanbul ve Türkiye üçüncü defa kulüpler bazındaki dev bir organizasyonu daha kazandı. 2005’te Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi finalini yaşamış ve kupayı Liverpool kaldırmıştı. 2009’da ise Kadıköy’deki Şükrü Saracoğlu’nda UEFA Kupası finali oynanmış ve o maçta da Lucescu’nun Shakhtar’ı, Werder Bremen’in elinden kupayı almıştı. Öte yandan 2018-2019 Şampiyonlar Ligi finaline Atletico Madrid’in yanı stadı Estadio Metropolitano ev sahipliği yapacak. Aynı sezonun Avrupa Ligi finali ise Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

FİNALLER ŞEHRİ İSTANBUL
2005’te Şampiyonlar Ligi finaline, 2009’da ise UEFA Kupası’na ev sahipliği yapan İstanbul,  2019’da da Süper Kupa finalinde futbolseverleri ağırlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...