Şenol Hoca Fener maçı öncesi takımı dış faktörlerden koruma derdide

Düzenleyen:
Şenol Hoca Fener maçı öncesi takımı dış faktörlerden koruma derdide

SPOR Haberleri

Kadıköy’deki psikolojik faktörler gibi birçok etkenin dillendirildiği derbi için Güneş’in düşüncesi aynı: “Beşiktaş her yerde sahaya GALİBİYET İÇİN ÇIKAR”

Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlayan ardından Konya galibiyetiyle ligde cila yapan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine odaklandı. Çalışmalarını neşe içerisinde sürdüren siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş takımını adeta “korumaya” aldı. Spor kamuoyunda konuşulanlardan (Fenerbahçe’nin favori gösterilmesi ve Kadıköy’deki psikolojik üstünlük, uzun süredir yenilmemesi gibi) oyuncularının en az etkilenmesini sağlamaya çalışan başarılı teknik adam bir konunun özellikle altını çiziyor. O da kendi kadro kaliteleri ve oyun karakterleri. Siyah-beyazlı takımın rakip kim olursa olsun her maça galibiyet için çıktığını ve bundan sonra da çıkacağını vurgulayan Güneş “Beraberliğe razı mısınız?” sorusunu bile kabul etmiyor. Kendisiyle ilgili istatistikleri de değerlendirmeyen ve rakamlara bağlı kalmadığını ifade eden Şenol Hoca “Sahada çıkıp mücadele edeceksiniz ve kazanacaksınız” görüşünde. Oyuncularına güvenini dile getiren ve Fenerbahçe maçının diğer karşılaşmalar gibi 3 puanlık bir maç olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca “Kazanırsak rakibimize karşı avantaj elde ederiz ve zirve yarışını sürdürürüz” diyor. 

> Bu defa farklı olacak
Güneş’in kadro konusunda ise henüz kesin kararını vermediği ve çok büyük bir rotasyona gitmeyi düşünmediği öğrenildi. Her ne kadar salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig maçı olsa da. Geçen sezon Kadıköy’de rakibe göre bir taktik anlayışı benimseyen ve Fenerbahçe’nin hücum tuzağına düşmeyip beraberlikle dönen Güneş’in daha farklı bir taktikle mücadele etmesi ve bu kez her sahada uyguladıkları ofansif ve rakibe oyununu kabul ettiren futbol düşüncesinde olduğu belirtiliyor.

Negredo manşette
Transferinin ilk günlerinde 35 gol sözü veren ancak henüz golle tanışamayan Alvaro Negredo, İspanya basınında manşette. Ancak atamadığı gollerle değil Konya maçında verdiği bir pasla. Oyuna sonradan giren ve hırsıyla dikkat çeken İspanyol forvetin Caner’e rakibin bacak arasından verdiği pas detaylı şekilde haber oldu. Ve As gazetesinde yorumunda “Romario değil Negredo” ifadelerine yer verdi.

Bembeyaz bir sayfa
Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı, Kadıköy’deki derbi öncesi bilgilendirme yaptı. Maça beyaz formalarla gideceklerini belirten grup “Yıllarca yasaklarla, kısıtlarla sansürlenen deplasman özgürlüğüne bembeyaz bir sayfayla başlayacak, Ruhumuz Yeter’e bembeyaz bir selam çakacağız” ifadelerini kullandı.

Artık her maç derbi!
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Ligde artık her maç derbi. Çok fazla heyecanımız kalmadı. 6 yıl oldu sonuçta. F.Bahçe’yle özel rekabet var. Sevgi saygı içinde geçsin. Kimse kimseyi incitmesin. Gönlümden geçen skor 2-1 veya 1-0 kazanmamız” açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...