Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı

Düzenleyen:
Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı

SPOR Haberleri

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, derneğin 25. yılını kutlamak üzere düzenlenen gecede Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu söyledi.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç "Derneğimiz çeyrek asrı geride bıraktı ancak üyelerimizin Fenerbahçe'ye hizmet etme aşkı ve sevgisi ilk günde olduğu gibi tazedir." dedi.

BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI 

Ali Koç, "Bu gecenin benim için ayrı bir önemi var. 13 yıldır sürdürdüğüm başkanlıktan ayrılma kararımı açıklamak istiyorum. Nedenini siz de biliyorsunuz. 2018'de yapılacak başkanlık yarışında bu görevimin hiçbir şekilde bir avantaj sağlamadığı düşüncesinin öne çıkmaması için yapmam gerekiyordu." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ 

Ali Koç, "Takımımız kendisini en kısa sürede toparlayacaktır. Bu ayağa kalkmayı önümüzdeki günlerde oynanancak Beşiktaş derbisinde yapacaklarını düşünüyorum. Biz Fenerbahçe'yiz. İyi günde ve kötü günde tribünleri doldurmalıyız bunun başka bir izahı olamaz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...