Ersun Yanal'dan Alanyaspor uyarısı

Ersun Yanal'dan Alanyaspor uyarısı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçen haftaki Başakşehir maçında iyi işler yaptıklarını ancak o karşılaşmanın geride kaldığını söyledi.

Yanal, bugün Alanyaspor karşısında çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "İyi yoldayız. Yeni transferler de uyum sorunu yaşamadı. Yine de temkinli olmalıyız. Çünkü ligin kalitesi ortada ve kimse kimseye mutlak mağlup edeceğim gözüyle bakamaz. O yüzden biz sahada en iyi oyunumuzu oynamak zorundayız" dedi.

LUCESCU TELEFONDA
Yanal, Milli Takım Teknik Sorumlusu Mircea Lucescu ile arasında geçen bir telefon konuşmasını da açıklayarak, "Benden Mustafa Akbaş hakkında bilgiler aldı. Ancak taraftarlarımız ona tepki gösteriyor. Mustafa bir maçta sakatlandı, darbe sonrası kırık 5 santim daha içeri girse belki futbol hayatı bitecekti. Ama o halde oynadı. Bu çocuk hakareti hak etmiyor. Tam tersine saygıyı hak ediyor" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...