HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ın transfer operasyonu! Forma numarası bile belli...

Düzenleyen: /
Beşiktaş'ın transfer operasyonu! Forma numarası bile belli...
Beşiktaş, Transfer, Haber

SPOR Haberleri

Hem şampiyonlar Ligi, hem de Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden siyah-beyazlılarda, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam edildiği ortaya çıktı.

İşte siyah beyazlıların Ocak ayında patlatacağı iki bomba ve transferlere dair detaylar...

Başkan Fikret Orman'ın ima ettiği oyunculardan ilkinin Dinamo Kiev'in stoperi Domagoj Vida olduğu artık kesinlik kazandı. Ayrıca Hırvat futbolcunun, Dinamo Kiev'de giydiği forma numarasını giyeceği öğrenildi.

1 Ocak itibariyle siyah-beyazlı formayı giyecek olan Hırvat stoper, Dinamo Kiev takımında 24 numaralı formayı giyiyor...

10 NUMARA TRANSFER

Asıl merak edilen ise Vida dışındaki bu oyunculardan diğerinin kim olduğuydu. Bu ismin de Santos'ta forma giyen Lucas Lima olduğu belirtildi. Vida gibi sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek olan Lima'nın şimdiden siyah beyazlılarla ön sözleşmeyi imzaladığı iddia edildi.

Öte yandan Beşiktaş Baskanı Fikret Orman'ın; Lima ile ön anlaşma sağlandığı için Giuiliano ve Jose Sosa'nın menajerleriyle görüşmediği de belirtildi. 10 numara mevkinde görev yapan 27 yasındaki Brezilyalı, aynı zamanda sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...