HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor 3-4 Alanyaspor Maç Özeti ve Golleri izle | TS, Alanya Geniş Özeti İZLE

Düzenleyen: /
Trabzonspor 3-4 Alanyaspor Maç Özeti ve Golleri izle | TS, Alanya Geniş Özeti İZLE
Trabzonspor, Alanyaspor, Trabzonspor Alanyaspor Geniş Özeti İzle, Trabzonspor Alanyaspor Özet, Trabzonspor Alanyaspor Kaç Kaç Bitti, Ts Alanya Maçı Özet, Ts Alanya Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri izle ve Trabzon Alanya maçı kaç kaç bitti? gibi merak ettikleriniz burada. Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'u konuk etti. Peki Trabzonspor Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? İşte Trabzon Alanya maçı geniş özeti ve golleri...

Trabzonspor Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri izle ve Trabzon Alanya maçı kaç kaç bitti? ile ilgili aradığınız detaylar bu haberde. Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında Trabzonspor, Alanyaspor ile Medical Park Stadyumunda karşı karşıya geldi. Peki Trabzonspor Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? gibi soruların cevaplarını bu haberde bulabilirsiniz. Ligde oynadığı 5 maçın ardından 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puanda 9. sırada bulunan Trabzonspor, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4 puanla 14. sırada bulunan Alanyaspor'u kendi evinde konuk etti. Lider Galatasaray ile arasında 5 puan fark olan Trabzonspor, 10. dakikada Kucka, 21'de Burak Yılmaz ve 32'de yine Burak Yılmaz'ın penaltı golüyle 3-0 öne geçti. İlk yarı biterken Vagner Love ile farkı ikiye indiren Alanyaspor, ikinci yarının 55. dakikasında Junior Fernandes'in golüyle farkı 1'e indirdi. 68 ve 82'de tekrar sahneye çıkan Vagner Love, attığı iki penaltı golüyle durumu 4-3'e getirdi. Maçın geride kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Alanyaspor, 3-0 geriye düştüğü maçtan 4-3 galip ayrılarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı. İşte Trabzon Alanya maçı geniş özeti ve golleri... 

TRABZONSPOR 3-4 ALANYASPOR MAÇI GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (22.09.2017)

90'Hakem Alper Ulusoy maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Aytemiz Alanyaspor 3-0 geriye düştüğü maçı 4-3'lük skor ile galibiyete çeviriyor ve 3 puanı Trabzonspor'dan alıyor. Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 7 puana yükselirken, Trabzonspor 8 puanda kalıyor.
90'Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Juraj Kucka ceza sahası yayının hemen sol çaprazından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
90'Remy Riou zaman geçirmeye yönelik hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Juraj Kucka ceza sahası yayının hemen sol çaprazından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
90'Remy Riou zaman geçirmeye yönelik hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'Hakem Alper Ulusoy maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.
90'Vagner Love zaman geçirmeye yönelik hareketleri sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Vagner Love bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
88'Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde penaltı noktasına yakın bölgede Hugo Rodallega kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.
86'Emmanuel Mas, hızlı gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında Emre Akbaba'yı yerde bırakıyor. Bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
85'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
85'Aytemiz Alanyaspor, üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Junior Fernandes çıkıyor ve yerini Mamadou Fofana'ya bırakıyor.
84'Serbest vuruş sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Juraj Kucka altıpasın hemen sağından kaleye şutunu çekiyor. Bu topu savunmadaki Welinton Silva kornere gönderiyor.
82'GOL Penaltı atışı için topun başına geçen Vagner Love kalecinin sağına ve tersine attığı şutla topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın penaltı golüyle skoru 4-3'e taşıyor.
82'Penaltı atışı için topun başına Vagner Love geçiyor.
81'Giorgos Tzavellas, pozisyon sonrası yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
81'Joao Pereira, ceza sahası içinde Vagner Love'ı yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.
80'Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları uzaklaştırıyor.
79'Juraj Kucka, Emre Akbaba'ya yaptığı sert müdale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
77'Trabzonspor, üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Abdülkadir Ömür çıkıyor ve yerini Hugo Rodallega'ya bırakıyor.
71'Sol kanattan gelişen kontra atakta topu sağ kanattaki Junior Fernandes'e gönderiyor. Junior Fernandes kısa pasını ceza sahası içine hareketlenen Vagner Love'a gönderiyor. Vagner Love altıpasın sağ çaprazından kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu çizgi üzerinde Joao Pereira kurtarıyor.
70'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu topu savunma oyuncuları uzaklaştırıyor.
68'Penaltı atışı için topun başına Vagner Love geçiyor.
68'GOL Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın golü ile 3-3'lük beraberliği yakalıyor.

60'Okay Yokuşlu, Vagner Love'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
58'Trabzonspor, ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Yusuf Yazıcı çıkıyor ve yerini Volkan Şen'e bırakıyor.
55'Golün pasını veren oyuncu Giannis Maniatis oluyor.
55'GOL Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Giannis Maniatis ortasını ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Junior Fernandes kafa vuruşunu yapıyor ve uzak köşede topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Junior Fernandes'in golüyle skoru 3-2'ye taşıyor.

50'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top ön direkte Emmanuel Mas'a çarpıp dışarı çıkıyor.
49'Direkten dönen topu takip eden Abdülkadir Ömür altıpas içinden şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
48'Hızlı gelişen atakta topa ilerleyen Jose Sosa ceza sahası dışı sol çağrazadan sert bir şut çekiyor ancak bu top üst direğe çarpıp oyuna geri dönüyor.
48'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Efecan Karaca ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Burak Yılmaz bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
46'Hakem Alper Ulusoy ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarıya ev sahibi Trabzonspor başlıyor.
46'Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Esteban Alvarado çıkıyor ve yerini Uğurcan Çakır'a bırakıyor.
45'Burak Yılmaz ve Taha Yalçıner ilk yarı bitiminde girdikleri tartışma sonrasında her ikisi de sarı kart ile cezalandırılıyor.

45'Hakem Alper Ulusoy ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Trabzonspor 3-1'lik skor üstünlüğü ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45'GOL Orta alanda Efecan Karaca'nın kısa pasıyla topla buluşan Vagner Love, Jan Durica'nın sağından atıp solundan geçiyor ve ceza sahası içinde tekrar topla buluşuyor. Altıpasın hemen sağ çaprazından kaleye şutunu gönderiyor ve kaleci Esteban Alvarado'nun bacak arasından topu ağlarla buluşturuyor. Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love'ın golü ile farkı 2'ye düşürüyor ve skoru 3-1'e taşıyor.
45'Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Efecan Karaca ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye ulaşmadan dışarı çıkıyor.
45'Hakem Alper Ulusoy ilk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.
43'Orta alandan Jan Durica'nın gönderdiği uzun pasla sol kanatta topla buluşan Yusuf Yazıcı ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor. Bu top yandan farklı şekilde dışarı çıkıyor.
43'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu penaltı noktasına yakın bölgede savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
39'Aytemiz Alanyaspor iki oyuncu değişikliğini birden yapıyor. Birol Parlak çıkıyor ve yerini Serge Mbilla Etame'ye bırakıyor. Lamine Gassama çıkıyor ve yerini Efecan Karaca'ya bırakıyor.
36'Orta alandan aldığı kısa pasla topla buluşan Juraj Kucka uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.
34'Olcay Şahan'ın yay önünden attığı kısa pasla topla buluşan Burak Yılmaz ceza sahası içinde penaltı noktasına yakın bölgeden vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
32'GOL Topun başına geçen Burak Yılmaz kalecinin tersine sol köşeye vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın penaltı golü ile 3-0 öne geçiyor.
32'Penaltı atışı için topun başına Burak Yılmaz geçiyor.
30'Welinton Silva, ceza sahası içinde yaptığı müdahale ile Burak Yılmaz'ı yerde bırakıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.
27'Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
25'Sol kanattan gelişen atakta Olcay Şahan'ın kısa pasıyla topla buluşan Emmanuel Mas korner çizgisine yakın bölgeden ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Remy Riou'nun kontrolünde kalıyor.
23'Su molası sona eriyor. Maç santra vuruşuyla devam ediyor.
22'GOL sonrasında kısa süreliğine su molası veriliyor.
21'GOL Orta alanda başlayan atakta Jose Sosa'nın kısa pasıyla sol kanatta topla buluşan Burak Yılmaz topla ceza sahası içine kadar ilerliyor. Ceza sahası içi sol çaprazdan girer girmez sağ ayağı ile uzak köşeye plase vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle 2-0 öne geçiyor.
20'Jose Sosa'nın sağ kanattan attığı pasa hareketlenen Burak Yılmaz ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.
18'Orta alandan gelişen atakta atılan kısa pasa hareketlenen Vagner Love yay önünde ofsaytta kalıyor.
17'Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf Yazıcı ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
14'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
13'Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Junior Fernandes uzun pasını Fabrice N'Sakala ile buluşturuyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Fabrice N'Sakala kısa pasını yay içine hareketlenen Taha Yalçıner'e gönderiyor. Taha Yalçıner bekletmeden sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
10'Golün pasını veren oyuncu Burak Yılmaz oluyor. 
10'GOL Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Olcay Şahan kısa pasını ceza sahası içindeki Burak Yılmaz ile buluşturuyor. Topla buluşan Burak Yılmaz bekletmeden pasını Juraj Kucka'ya gönderiyor. Altıpas önünde topla buluşan Juraj Kucka kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Juraj Kucka'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

5'Orta alanda yapılan karşılıklı top kayıplarıyla maç devam ediyor.
2'Sağ kanattan gelişen atakta Olcay Şahan'ın verdiği pasa hareketlenen Yusuf Yazıcı ofsaytta kalıyor.
1'Hakem Alper Ulusoy maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip Aytemiz Alanyaspor başlıyor.

M.Ö.Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonunun 6. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor.
 M.Ö.Medical Park Stadyumu'nda saat 20:00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.
 M.Ö.Trabzonspor ligde topladığı 8 puanla 9. sırada yer alırken, konuk ekip Aytemiz Alanyaspor ise topladığı 4 puanla ligin 14. sırasında yer almakta.
 M.Ö.Trabzonspor'da sakatlığı bulunan; Onur Kıvrak bu maçta forma şansı bulamıyor.
 M.Ö.Alanyaspor'un 11'i (Trabzonspor): Remy, Gassama, Welinton, Birol, Tzavellas, Taha, Maniatis, Nsakala, Fernandes, Emre, Vagner Love
 M.Ö.Trabzonspor'un 11'i (Alanyaspor): Esteban, Pereira, Okay, Durica, Mas, Sosa, Kucka, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir, Olcay, Burak Yılmaz

Trabzonspor 3-4 Alanyaspor Maç Özeti ve Golleri izle | TS, Alanya Geniş Özeti İZLE

Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: 3-4

Süper Lig'de yıllarca unutulmayacak maçta Aytemiz Alanyaspor, 3-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 mağlup etti. Alanyaspor'un süper yıldızı Vagner Love yaptığı hat-trick tarihi maçın mimarı oldu. 

Maça fırtına gibi başlayan Trabzonspor'da gol perdesi henüz 10. dakika açıldı. Burak Yılmaz'ın harika pasının asiste çeviren Kucka, Karadeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada Burak Yılmaz, klas bir vuruşla farkı ikiye çıkarırken  32. dakikada takımına bir de penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen golcü oyuncu, kendisinin 2., takımının 3. golünü Alanyaspor ağlarına gönderdi. İlk yarının son anlarında sahneye çıkan Vagner Love, orta sahadan aldığı topla harika bir gol atarak Alanyaspor'u soyunma odasına umutlu götürdü.

Maçıun ikinci yarısında ise rüzgar tersine döndü. 55. dakikada Junior Fernandes, Alanyaspor2u iyice ateşlerken Akdeniz ekibi 68. dakikada bir de penaltı kazandı. Alanyaspor adına gecenin yıldız ismi Vagner Love da skoru 3-0'dan 3-3'e getiren golü Trabzonspor ağlarına gönderdi. 

Kalan dakikalarda heyecan bir an olsun dinmezken, tarihi maça noktayı koyan isin Vagner Love oldu. 82. dakikada kendi kazandığı penaltıyı gole çeviren Brezilyalı yıldız, Alanyaspor yıllarca unutulmayacak bir galibiyeti hediye etti: 3-4! 

Bu sonuçla Trabzonspor 8 puanda kalırken, Aytemiz Alanyaspor puanını 7'ye çıkardı.

Tarihi gol böyle geldi! Vagner Love destan yazdı...
  
Aytemiz Alanyaspor, 82. dakikada Vagner Love'ın penaltıdan attığı golle 3-0 geriye düştüğü maçta 4-3 öne geçti.

Yok böyle geri dönüş!

Aytemiz Alanyaspor, 68. dakikada Vagner Love'ın penaltıdan attığı golle 3-0'dan 3-3'ü yakaladı.

Trabzon'da şok anı!

Trabzonspor, 55. dakikada Junior Fernandes'in golüyle farkı bire indirdi.

Vagner Love inanılmazı başardı! 

Aytemiz Alanyaspor'un yıldız golcüsü Vagner Love, ilk yarının son anlarında attığı harika golle skoru 3-1 yaptı.

Burak Yılmaz durmuyor! Bu kez penaltıdan attı

Trabzonspor, 32. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle farkı üçe çıkardı.

'Kral' yine klasını konuşturdu

Trabzonspor, 21. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle Aytemiz Alanyaspor karşısında skoru 2-0 yaptı.

Burak Yılmaz'dan harika servis, Kucka'dan usta işi bitiriş
 
Trabzonspor, 10. dakikada Kucka'nın golüyle Aytemiz Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...