HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kazadan 4 yıl sonra Schumacher'den sürpriz haber

Düzenleyen: /
Kazadan 4 yıl sonra Schumacher'den sürpriz haber
Alman F1 Efsanesi Michael Schumacher, Kayak Kazası, Amerika, Haber

SPOR Haberleri

2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından ciddi şekilde yaralanan ve beyninde ağır hasar meydana gelen Alman F1 efsanesi Michael Schumacher için yeni bir umut doğdu.

2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından ciddi şekilde yaralanan ve komaya giren Schumacher, o günden bu yana Cenevre'deki evinde tedavilerini sürdürüyor.Schumacher'in sağlığı konusunda bugüne kadar herhangi bir ilerleme kaydedilmezken şimdi ise yeni bir umut doğdu.Alman dergisi Bravo, Schumacher'in durumunun pek de iyi olmadığını öne sürerken, Alman efsanenin tedavi için Amerika'ya taşınmasının düşünüldüğünü iddia etti.Bravo dergisi, Amerika'daki Mark Meeks adındaki bir beyin cerrahisinin Schumacher ailesi için yeni bir umut olacağını söyledi.

Schumacher'in Dallas şehrinde yaşayan ünlü bir beyin cerrahı tarafından özel bir metodla tedavi edilmesine sıcak bakıldığı bildirildi.Meeks kendisini "Travmatolojik hastalıklarla ilgili geniş bir deneyimimiz var. Muhtemelen Avrupa'da durumla bizden daha fazla ilgilenen başka bir klinik yok." tanıtıyor.Eğer bu haber doğruysa Michael Schumacher'in durumunun pek de iyi olmadığı anlamına gelebilir.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...