HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

"Galatasaray favori mi, sahada göreceğiz"

Düzenleyen: /
"Galatasaray favori mi, sahada göreceğiz"
Galatasaray, Bursaspor, Haber

SPOR Haberleri

​Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen, Pazar günü konuk edecekleri Galatasaray için "Ligin favori takımı olarak gösteriliyor ama buna sahada cevap vereceğiz" derken Gomis'e dikkat etmeleri gerektiğini söyledi

Süper Lig'de Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak olan Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen, rakiplerinin favori gösterilmesine sahada en iyi şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Le Guen, böyle maçları oynamanın her zaman güzel olduğunu ifade etti. Zor bir maç baklediğini ve taraftarın desteğine güvendiklerini belirten Le Guen, şöyle devam etti:

"Maç boyunca onların desteğine sırtımızı dayayacağız. Stadın kalabalık olacağını düşünüyorum. Zor ama mümkün. Daha önce futbolculuk döneminde Galatasaray'a karşı gol attım. Galatasaray takımına karşı oynamak fantastikti. Gerçekten iyi bir takım. Onlara karşı oynamak her zaman güzeldi ama bütün bu anlattıklarım geride kaldı. Bugün Bursaspor'un teknik direktörüyüm ve bununla gerçekten çok büyük gurur duyuyorum. Elimden geldiğince bu maça ve takım için neler yapabileceğime odaklanmaya çalışıyorum. Ligin favori takımı olarak gösteriliyor Galatasaray ama onların favori gösterilişine sahada en iyi şekilde cevap vereceğiz."

"GOMIS'E DİKKAT ETMELİYİZ"

Galatasaray'ın formda ismi Gomis'e karşı çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Le Guen, "Gomis'in ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Çok iyi ve etkili bir forvet. Ona dikkat etmeliyiz. Geçen sezon ekibimle Fransa Ligi üzerinde çok çalıştık. Bütün maçları izledik ve tabii Marsilya'nın maçlarını da... Ne kadar iyi bir forvet olduğunu çok iyi biliyoruz. Ona karşı çok dikkatli olmalıyız ama sadece o değil Belhanda da gayet iyi bir oyuncu. Ön tarafta çok etkili. İkisine karşı çok dikkatli olmamız gerekecek."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...