Millîlerin boynu bükük

Düzenleyen:
Millîlerin boynu bükük

SPOR Haberleri

Sultanlar iki maç sayısını değerlendiremedi ve sahadan mağlup ayrıldı. İlk maçta da Rusya’ya yenilen ay-yıldızlıların gruptan çıkma şansı oldukça azaldı

A Millî Bayan Voleybol Milli Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası Finalleri C Grubu’ndaki 2. maçında Bulgaristan’a kaybetti ve gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu. Ay-yıldızlılar ilk maçta da son şampiyon Rusya’ya 3-1 yenilmişti. Azerbaycan ve Gürcistan’ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada Türkiye, Bulgaristan’a 17-25, 25-10, 16-25, 25-20 ve 18-20’lik setlerle 3-2 mağlup oldu. Milliler 2 defa maç sayısını değerlendiremeyince parkeden boynu bükük ayrıldı. Bu mağlubiyetle Türkiye’nin gruptan çıkma şansı oldukça zora girmiş durumda. Filenin Sultanları’nın bugün Ukrayna’yı puan vermeden mağlup etmesi gerekiyor. Öte yandan  Rusya maçında 29 sayıyla sahanın en skoreri olan Neriman Özsoy dünkü karşılaşmada ise 14 sayıda kaldı. Eda Erdem Dündar 16, Polen Uslupehlivan ise 15 sayı kaydetti. Bulgaristan adına 19 sayı üreten Dobriana Rabadzhieva dünkü maçın en çok sayı kazandıran ismiydi. 

RAKİP UKRAYNA

Türkiye C Grubu’ndaki son maçında bugün Ukrayna ile karşılaşacak. Azerbaycan Bakü’de, Ulusal Jimnastik Salonu’nda oynanacak karşılaşma 19.30’da TRT Spor HD’den naklen yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...