HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Janssen'den Hollanda basınına derbi değerlendirmesi

Düzenleyen: /
Janssen'den Hollanda basınına derbi değerlendirmesi
Janssen, Fenerbahçe, , Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Tottenham'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Vincent Janssen, Hollanda basınına Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

23 yaşındaki golcü oyuncu, "Derbi tam bir delilikti. Ama çok iyi geçti. Sahada birçok olay yaşandı. Penaltıcımız Giuliano ama ikinci penaltı olunca kullanmak istedim ve Giulaino'dan izin istedim. Bu tarz derbilerde sahanın her yerinden bir şeyler atılabiliyor. Bu maçta da birçok kez bu durumu yaşadık" açıklamasını yaptı. Janssen, Türk futbolunun seviyesine ilişkin yöneltilen diğer soruya ise, "Türkiye biraz farklı ama kesinlikle kötü değil. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" değerlendirmesini yaptı.

Janssen, üç lig maçında 202 dakika şans bulurken, iki kez ağları havalandırdı.

KAMENİ'Yİ ÖNCE VOLKAN KUTLADI
Beşiktaş derbisinde eldivenleri Kameni'ye kaptıran F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel, son düdük sonrası arkadaşının yanına koştu. 10 yıl sonra ilk kez ligde bir derbide yedek bekleyen tecrübeli file bekçisinin, Kamerunlu oyuncuya, "İyi bir performans sergiledin, önemli kurtarışlar yaptın. Bizim için derbilerin önemi büyüktür. Seni kutluyorum" dediği öğrenildi. Bu arada teknik direktör Kocaman'ın da Kameni'ye "Arkadaşlarına güven verdin" diyerek teşekkür ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...