HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şenol Güneş, 'Kadıköy'de ana avrat küfür yedik' dedi ve devam etti...

Düzenleyen:
Şenol Güneş, 'Kadıköy'de ana avrat küfür yedik' dedi ve devam etti...
Şenol Güneş, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Küfür yemeye müsait milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. Sonra Türk futbolunu kurtarıyorlar. Hakeme ‘Rakip artistlik yapıyor, neden faul verdin’ dedim. Tepkim vardı, küfür yoktu. Arkamı dönüp söylendim ne dedim bilmiyorum." dedi.

Basın toplantısı Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig maçının toplantısıydı ama gündem olaylı Fenerbahçe derbisine kaydı... Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş bu yönde gelen sorulara cevap verdi. Güneş hakemle arasında yaşananlarla ilgili “Hakeme önümdeki pozisyonla ilgili ‘Rakip (Valbuena) artistlik yapıyor, neden faul veriyorsun’ dedim. Küfür yoktu tepki vardı. Arkamı dönüp giderken ne söylediğimi hatırlamıyorum. beIN Sports sağ olsun o tür çekimleri iyi yapıyor. Eğer ağzımdan kötü kelime çıktıysa tasvip etmem. Olumsuz olan bir şeyi doğru bulmak ne bana ne de doğru iş yapana yakışır. Yakışan varsa da bilemem” dedi.
> Paralar atıldı
Güneş derbi olayları için de “Gökhan Gönül’ü kadroya almadım, Lens’i çok geç oyuna soktum. Kimse provakasyon yapmadı. Ana avrat küfürler edildi, para atıldı. Caner dizlerini çökerek selam verdi. Onu da neden yaptı bilmiyorum. Ben çıkarken ana avrat küfür yedim. Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok başkasına yapınca keyfine saha kapatıyorlar! Sizin yarınki maçla ilgili ilginiz yok. Kavga gürültü seviyorsunuz yerli yabancı tartışmasıyla Türk futbolunu kurtarmaya çalışıyorsunuz” dedi.
> Cuma oynayabilirdik
“Kimsenin beni sevmesini istemiyorum ve buna ihtiyacım yok” diyen Güneş, yarınki Leipzig maçı öncesi Fenerbahçe derbisini cuma günü oynayabileceklerini tekrar ederek “Millî maç sonrasındaki Gençlerbirliği maçımızı cumaya koyuyorsunuz. Demek ki olabiliyormuş” göndermesi yaptı. Güneş “Yağmur yağdığı zaman şikâyetçi olmak yerine önlem (şemsiye) almak lazım. Ancak yağmur yağdığını da söylememiz problem oluşturmamalı. ‘Adam beni ördek yerine mi kokuyorsunuz?’ diyebilir alınganlık gösterebilir ama o zaman da onunla ilgili konuşacak bir şeyimiz yok” ifadesini kullandı.
> Kazanmak istiyoruz
Bugünkü kritik Leipzig maçı için de “Henüz bir taktik çalışması yapmadık” diyen ve kendi oyunlarını sergileyeceklerini vurgulayan Şenol Hoca “Rakibin gücünü biliyoruz ve sürpriz yapmaya daha müsait bir takım.  Herhangi bir puan hesabı yapmadık. Kazanırsak avantaj olur kaybedersek de biten bir şey yok.  Geçen sene de iyi gitmemize rağmen son maçta kaybettik. Futbol böyle bir oyun. Akıllı, sabırlı ve çok dikkatli olmamız gereken bir maç. Sahamızda kazanmak istiyoruz. ” şeklinde konuştu.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...