HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gözlemcinin Ali Palabıyık raporu

Düzenleyen: /
Gözlemcinin Ali Palabıyık raporu
Ali Palabıyık, Derbi, Hakem Hataları, Haber

SPOR Haberleri

Derbinin gözlemcisi Hamza Işın, Ali Palabıyık'ın sadece Cenk'in penaltı pozisyonunda hata yaptığını söyledi.

Gözlemci Hamza Işın'ın derbinin olay hakemi Ali Palabıyık hakkındaki raporu merak konusu olmuştu. Ve raporun ayrıntıları ortaya çıktı.

Hamza Işın'ın raporunda Palabıyık hakkında kamuoyunda tartışıldığı kadar olumsuz ifadeler bulunmuyor. Işın, derbiyi raporda 'çok zor maç' olarak tarif etti. Ali Palabıyık'ın kontrolü kaybetmediğini ve özellikle kartlarında tutarlı davrandığını yazdı.

TÜM KIRMIZI KARTLAR DOĞRU

Hamza Işın'a göre 18. dakikada Medel-Janssen mücadelesinde çalınan penaltı, 41'de Quaresma'nın ikinci sarıdan atılması, 45. dakikada Neto'ya gösterilen kırmızı kart, 85. dakikada Atiba'nın elle oynamasına çalınan penaltı ve kendisinin atılması ile 88. dakikada İsmail Köybaşı'na gösterilen kırmızı kart kesinlikle doğru kararlardı.

TEK HATASI CENK'İN PENALTI POZİSYONU

Şenol Güneş'in oyundan neden atıldığını ve Oğuzhan'ın maç bitimi gördüğü ikinci sarı kartın sebebini de maç bitimi yine hakemlerden öğrenen Hamza Işın, Ali Palabıyık'ı tek bir pozisyonda hatalı buldu.

Bu da Hasan Ali'nin Cenk'e yaptığı harekette penaltı kararı vermemesi... Negredo'nun iptal edilen golünde ise hatalının yan hakem Cem Satman olduğu vurgulandı.

MAKSİMUM 2 HAFTA DİNLENDİRİLECEK

Sonuç olarak Ali Palabıyık'a 7.9 not verildi. Bunun anlamı, maksimum 2 hafta dinlenme.

Ancak MHK Başkanı Yusuf Namoğlu yakın çevresine, böylesi zorlu bir maçta kritik kararlar vermek zorunda kalan Palabıyık'ın Cenk'in penaltı pozisyonu dışında kabul edilebilir yönetim sergilediğini söylediği öğrenildi.

Bu nedenle Ali Palabıyık'ın kızağa çekilmeme ihtimali olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...