HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ZULA ININAL Yaz sezonu turnuvası rekor ödüllerle tamamlandı...

Düzenleyen: /
ZULA ININAL Yaz sezonu turnuvası rekor ödüllerle tamamlandı...
Zula Inınal Turnuvası, Haber

SPOR Haberleri

Crew Espor takımının kazandığı turnuvada toplamda 40 bin lira nakit para ödülü dağıtıldı. Türkiye’de FPS dalında en çok nakit para ödülü dağıtan, yüzde yüz Türk yapımı ilk MMOFPS oyun olan Zula’nın yaz Turnuvası büyük ilgi gördü. 256 takımın yarıştığı turnuva boyunca izleyici sayısı 100 bine ulaştı.

Yeni turnuva hazırlıklarına da başlayan Zula, bir ay sürecek bu yeni heyecan dalgasında yine toplamda 40 bin lira nakit ödül dağıtacak. Kazanacak takım ayrıca dünya şampiyonasına katılarak Türkiye’yi temsil etmek için ilk bileti kazanacak. Maçlar, youtube, twitch ve facebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak.

ZULA DÜNYA ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR...

Türkiye’de FPS dalında en çok turnuva düzenleyen ve en çok nakit para ödülü dağıtan Zula çok yakında tüm dünyada Zula oynayan oyuncuları İstanbul’da buluşturacak.

TURNUVA EYLÜLÜN SON HAFTASI

Dev organizasyona katılacak takımların belirlenmesi için her ülke kendi elemelerini yapacak. Dünyanın dört bir yanından turnuvaya katılmaya hak kazanan oyuncular oyunun geçtiği mekanları da birebir görme şansını yakalayacak. Turnuva eylül'ün son haftası başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...