Yeni Malatyaspor'da Budakoğlu istifa etti

Düzenleyen:
Yeni Malatyaspor'da Budakoğlu istifa etti

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor Kulübünde yönetim kurulu üyesi ve genel sekreter Baki Budakoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiği açıklandı.

Sarı-siyahlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,  yönetim kurulu üyesi ve kulüp genel sekreteri Baki Budakoğlu'nun son üç aydır  sağlık problemleri yaşadığı belirtildi.
 
Budakoğlu'nun doktorlarının tavsiyesiyle dinlenmek zorunda olduğu ve  strese bağlı aktivitelerden uzak durması gerektiğinin kaydedildiği açıklamada,  "Sayın Baki Budakoğlu bu süreçte başkanımızdan ve yönetim kurulumuzdan affını  istemiştir. Kulübümüzün kurumsallaşması adına önemli adımlar atan ve bu uğurda  işinden hatta sağlığından fedakarlık yapan Sayın Baki Budakoğlu'na Yeni  Malatyaspor yönetimi olarak minnetlerimizi sunar, Allah'tan acil şifalar  dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...