Galatasaray'ın yıldızları Avrupa'nın takibinde

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'ın yıldızları Avrupa'nın takibinde

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’ın yıldız oyuncuları Avrupa kulüplerinin yakın takibinde.

Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe'e kapak olan Galatasaray birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekti. Almanya, İngiltere ve İspanya'da görev yapan scoutlar, sarı-kırmızılı futbolcuları izlemeye başladı. Köln, altyapısını Almanya'da alan Tolga Ciğerci'yi; Real Betis ve Celta Vigo, Garry Rodrigues'i; Premier Lig kulüpleri de Badou Ndiaye'nin performansını yakından takip ediyor. Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda oynadığı lig maçlarına birçok yabancı gözlemcinin geldiği öğrenildi. Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinde 8 milyon Euro'ya çıkış opsiyonu bulunuyor. Ndiaye'nin serbest kalma maddesi ise 18 milyon Euro.

CAZİP TEKLİFLER YOLDA
Yazın Bruma'yı bonuslarla 15 milyon Euro'ya satan Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı takımın bu başarılı performansını devam ettirmesi halinde Avrupa'daki kulüplerden oyuncuları için cazip teklifler alacağına inanıyor.

- Tolga Ciğerci: Yaş: 25 - Dakika: 687
- Ndiaye: Yaş: 27 - Dakika: 577
- Rodrigues: Yaş: 27 - Dakika: 708

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...