Justin Doellman, Anadolu Efes'te!

Düzenleyen:
Justin Doellman, Anadolu Efes'te!

SPOR Haberleri

Anadolu Efes, ABD asıllı Kosovalı basketbolcu Justin Doellman'ı kadrosuna kattı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes, ABD asıllı Kosovalı basketbolcu Justin Doellman'ı kadrosuna kattı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşında ve 2.06 metre boyundaki uzun forvet ile sezon sonun kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. Anadolu Efes'in iki buçuk ay sonunda sözleşmeden çıkma hakkının bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, kariyeri hakkında bilgi verilen Doellman'ın 2013 ve 2014 yıllarında Valencia forması ile ULEB Avrupa Kupası'nın en iyi beşine seçildiği, 2014 yılında da hem İspanya Ligi'nin hem ULEB Avrupa Kupası Finalleri'nin en değerli oyuncusu olduğu belirtildi.

ABD asıllı Kosovalı oyuncunun 2010 yılında Entente Orleans ile Fransa Kupası, 2015 yılında Barcelona ile İspanya Kupası sevinci yaşadığı aktarıldı.

Son 3 sezonda İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Doellman'ın geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde 15 maçta 19 dakika 57 saniye ortalama süre alarak maç başına 7,8 sayı, 3,1 ribaunt ve 1,2 asist ortalamaları ile mücadele ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...