GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
4 saat 49 dakika önce

Uruguay Milli Takımı açıkladı: Fernando Muslera resmen emekli

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, " Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" denildi.
 - Ancelotti'den flaş Arda Güler açıklaması
6 saat 15 dakika önce

Ancelotti sonunda beklenen o müjdeyi duyurdu: "Arda Güler her an oynayabilir"

Real Madrid'den ayrılıp, ayrılmayacağı merak edilen Arda Güler hakkında, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den flaş bir açıklama geldi. İşte haberin detayları.
 - Andresen yerini korudu
6 saat 42 dakika önce

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda beşinci gün: Tobias Andresen kazandı ve genel ferdi klasmandaki yerini korudu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun beşinci gününde koşulan 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı ve Gdnel Ferdi Klasmandaki yerini korudu. Tura yarın Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) tırmanış etabı ile devam edilecek.
 - Dzeko'yu tutabilene aşk olsun
6 saat 56 dakika önce

Krallık da benim şampiyonluk da! Edin Dzeko'yu tutabilene aşk olsun

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Edin Dzeko hem lig şampiyonluğunu hem de gol krallığını kafasına koydu. Boşnak yıldızın sezon sonu için iddialı konuştuğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
 - Süper Lig yıldızı listede ilk 3'te
7 saat 36 dakika önce

Gelmiş geçmiş en hızlı futbolcular belli oldu! Ne Messi, ne Ronaldo Süper Lig yıldızı listede ilk 3'te

Dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı futbolcuları belli oldu. 2024 yılı derlemesinde yer alan isimler ise herkesi şaşkına çevirdi. Süper Lig'den bir yıldız isim ise listede ilk 3'te yer aldı. Zirvede ise bakın kim var. İşte şaşkına çeviren o listede.
 - Sezon sonunda 2 yıldız yolcu
8 saat 13 dakika önce

Hasan Arat'ın sonunda sabrı doldu taştı! Beşiktaş 2 yıldıza kapıyı gösterildi sezon sonu ayrılık var

Bu sezon taraftar beklentisinin çok çok altında kalan Beşiktaş'ta son olarak teknik direktör Fernando Santos'un görevine son verilmişti. Gelecek sezon yapılanmasına başlayan siyah-beyazlılarda, sezon sonu yolcu olacak 2 isim netleşti. İşte detaylar...
 - Öyle bir paylaşım yaptı ki...
8 saat 42 dakika önce

Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal'dan flaş hamle! Öyle bir paylaşım yaptı ki kafalar karıştı

2013-2014 ve 2018-2020 arasında Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan ve 2013-14 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal'ın son paylaşımı, kafaları karıştırdı. Yanal'ın bu paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.
 - Ancelotti'den Arda'ya flaş sözler
10 saat 15 dakika önce

"Valdebebas'ta tam bir baş belası" Ancelotti'den Arda Güler'e flaş sözler! Real Madrid'deki geleceği merak ediliyordu

Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan 19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler, İspanyol basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. İşte haberin detayları.
 - Bir hamle yaptı ortalık karıştı! Galatasaraylılar...
10 saat 44 dakika önce

Mert Hakan Yandaş'ın beğendiği Galatasaray paylaşımı ortalığı karıştırdı! Galatasaraylı taraftarlar hemen yakaladı

Fenerbahçe'nin çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş'ın, X hesabından yaptığı bir beğeni sonrası sosyal medyada kısa sürede ortalık karıştı. İşte haberin detayları.
 - İsmail Kartal gidiyor, dünyaca ünlü o isim geliyor
11 saat 11 dakika önce

Ali Koç gözünü kararttı! İsmail Kartal'ı gönderip Fenerbahçe'nin başına dünyaca ünlü o ismi getiriyor

UEFA Konferans Ligi'nden elenen ve Sivas deplasmanında kaybedilen puanlar sonrası Galatasaray'la puan farkı 4'e çıkan Fenerbahçe'de hedefteki isimlerden biri Teknik Direktör İsmail Kartal. Başkan Ali Koç'un, aday olup yeniden başkanlığa getirilmesi halinde Kartal'ın gönderilip yerine dünyaca ünlü bir teknik adamın getirileceği iddia edildi.
 - Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
11 saat 49 dakika önce

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakem belli oldu! İşte düdük çalacak o isim

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Derbide Volkan Bayarslan düdük çalacak.
 - Hızını alamayınca bakın ne yaptı
11 saat 52 dakika önce

Icardi ve eşi Wanda Nara'nın klibi sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında demediğini bırakmadı! Hızını alamayınca...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip, sosyal medyada çok konuşulurken, bu görüntüleri gören futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz canlı yayında çok sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar.
 - Şampiyonu böyle açıkladılar! Puanı...
12 saat 27 dakika önce

Süper Lig şampiyonunu açıkladılar! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Şampiyonun puanı...

Süper Lig'de, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı sona doğru iyice kızıştı. Ezeli rakipler arasında puan farkı 4. 'Şampiyon kim olacak?' sorusunun cevabı herkesin merak konusu. Futbol veri sitesi Euro Club Index Süper Lig şampiyonluğu için flaş bir tahmin yaptı. Ayrıca site şampiyonun puanında da değişikliğe gitti.
 - Arda günler sonra sessizliğini bozdu! O sözler...
12 saat 48 dakika önce

Transfer haberleri sonrası Arda Güler sessizliğini bozdu: "Yön değişikliği..." Ancelotti'nin o sözleri sonrası...

Sezon başında Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olarak kariyeri adına büyük bir adım atan Arda Güler'in, sezon sonu takımdan ayrılmayacağı merak konusu. Hakkında pek çok iddia ortaya atılan Güler'den imalı bir paylaşım gelirken, İspanyol basınında transferine dair haberler peş peşe çıkmaya devam ediyor.
 - Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf
13 saat 28 dakika önce

"Uğruna kendimi ateşe atabilirim" Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte Turan'ın açıklamalarından bazı satır başları
 - Oliveira gerçekleri gün yüzüne çıktı
14 saat 8 dakika önce

Okan Buruk'la kavga eden Sergio Oliveira gerçekleri gün yüzüne çıktı! Özür de yok af da!

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın geleceği merak konusu. Oyuncu teknik direktör Okan Buruk'la tartışmış ardından kadro dışı bırakılmıştı. Her ne kadar Oliveira'nın, Buruk'tan özür dilediği iddia edilse de gerçekler günler sonra ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - O  zirvenin perde arkası ortaya çıktı
14 saat 26 dakika önce

Mehmet Büyükekşi direkt kapıyı gösterdi el bile sıkmadı! TFF - Kulüpler Birliği zirvesinin perde arkası ortaya çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da seçimli kurul yapılacağını açıkladığından bu yana sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önderliğinde bir diyalog heyeti kurulmuş ve Büyükekşi ile görülmüştü O görüşmenin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.
 - Okan Buruk kararını verdi! Kiralıklara güle güle
14 saat 53 dakika önce

Okan Buruk kararını verdi! Kiralık aslanlarla yola devam edilmeyecek

Galatasaray'da günü kurtarmak adına alınan ancak bekleneni veremeyen Ndombele, Vinicius, Hâkim Ziyech ve Aurier ile yollar ayrılacak. Şampiyonlar Ligi için çok daha güçlü kadro kurulacak.
 - Beşiktaş derbisi Fenerbahçe'de birçok şeyi belirleyecek
15 saat 5 dakika önce

Beşiktaş derbisi Fenerbahçe'de birçok şeyi belirleyecek! Ya zafer ya yangın...

Sivasspor beraberliğiyle şampiyonluk yarışında ipleri Galatasaray’a devreden sarı lacivertliler, Beşiktaş’ı devirirse umutlanacak. Aksi hâlde taşlar yerinden oynayacak.
 - Semih Kılıçsoy Kadıköy'de sahada
15 saat 24 dakika önce

Beşiktaş'ın en güçlü silahı sahalara dönüyor! Semih Kılıçsoy Kadıköy'de oynayabilecek

Sakatlığını atlatan genç golcü Semih Kılıçsoy Kadıköy'deki derbide oynayabilecek. Onur’un da iyileşmesi moralleri yükseltti
 - Trabzonspor Karagümrük'ü yendi, avantajı kaptı!
15 saat 31 dakika önce

Trabzonspor Karagümrük'ü yendi, avantajı kaptı! Bitirim ikili Visca&Fountas

Trabzonspor'da Visca ve Fountas birer gol atarken birbirlerine de asist yaptı. İkili geceye damga vurdu. Diğer gol Denswil imzalıydı. Enis Destan’ın kızardığı (dk. 45) maçta Karagümrük Mendes ve Paoletti’nin sayılarıyla rövanşa umut taşıdı.
Sona Git