Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye ayağa kalktı!

Düzenleyen:
Türkiye ayağa kalktı!

SPOR Haberleri

Türk Telekom Stadı’nda önceki gün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi ultrAslan grubunun koreografisi vardı.

Türk Telekom Stadı’nda önceki gün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi ultrAslan grubunun koreografisi vardı. Rocky Balboa figürü ve görseliyle beraber “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor, ayağa kalk” mesajı veriliyordu. Bu FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’in son sohbetinde “Ayağa kalk Sakarya” mesajıyla ilişkilendirildi. Türkiye’nin dört bir yanından bu koreografiye tepki ve eleştiri geldi. ultrAslan grubu da FETÖ ile ilişkilendirilmesini “saçmalık” olarak değerlendirdi.

> ultrAslan’dan çok sert açıklama
Bu pankartın geçen yıl Bursa’da da açıldığı belirtilerek amacın son iki sezonda takımın durumunu çok iyi özetlemesi olarak gösterildi. Şarlatan (Fetullah Gülen) birinin sözleriyle bağdaştırılması da “Paranoyaklığın zirvesi” olarak değerlendirildi.  G.Saray Kulübü de “Koreografi bahane edilerek aşağılık terör örgütünün eli kanlı lideriyle G.Saray ismini yan yana getirmeye çalışanlar için hukuki hakkımızı kullanacağız” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...