Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Flipovski : İyi bir enerji ortaya koyarak kazandık

Düzenleyen:
Flipovski : İyi bir enerji ortaya koyarak kazandık

SPOR Haberleri

​FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. hafta maçında sahasında Movistar Estudiantes’i 82-80 mağlup eden Banvit’te Başantrenör Sasa Filipovski, bir ara 14 sayı kadar geriye düşüp sonrasında kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Banvit Başantenörü Sasa Filipovski karşılaşma sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu: ''Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Zor bir maç başlangıç oldu. 14 sayı geride başladık. Ancak ikinci periyotta müthiş bir hücum performansı göstererek geri geldik ve öne geçtik. Çok skorlu bir mücadele oldu. Burada enerji koyduk ve maçı kazanmayı bildik. Bu oyunumuzu 40 dakikaya yaymalıyız. Taraftarlarımıza da bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum'' dedi.

Movistar Estudiantes Başantrenörü Salva Maldonado ise şunları söyledi : ''Banvit'i galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Çok güzel bir mücadele oldu. Maça iyi başladık ama ikinci çeyrek Rautins iyi bir performans gösterdi. Maçın son bir dakikasında elimize üç fırsat geçti ama değerlendiremedik. Fakat buraya yorgun geldik. Bu yüzden mutluyum. İyi bir yoldayız'' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...