HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş 0-0 Akhisar Maçı Geniş Özeti İzle | BJK Akhisar Maçı kaç kaç Bitti?

Düzenleyen: /
Beşiktaş 0-0 Akhisar Maçı Geniş Özeti İzle | BJK Akhisar Maçı kaç kaç Bitti?
Beşiktaş Akhisar Maçı Özet İzle, Beşiktaş Akhisar Maçı Kaç Kaç Bitti, Beşiktaş Akhisar Maçı Özet, Beşiktaş Akhisar Özet İzle, Bjk Akhisar Maçı Özet İzle, Bjk Akhisar Özet, Bjk Akhisar Geniş Özet, Bjk Akhisar Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Akhisar maçı geniş özeti izle gibi aradıklarınız bu haberde. Süper Lig'e verilen Millî aranın ardından Beşiktaş, Akhisar ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Peki Beşiktaş Akhisar maçı kaç kaç bitti? İşte Beşiktaş Akhisar maçı geniş özeti...

Beşiktaş Akhisar maçı geniş özeti izle ve BJK Akhisar maçı kaç kaç bitti? gibi aramalarınızın detaylarını bu haberden öğrenebilirsiniz. Süper Lig'e verilen millî aranın ardından haftanın açılış karşılaşmasında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisar ile kendi evinde karşılaştı. Peki Beşiktaş Akhisar maçı kaç kaç bitti? Ligde artık 11 hafta geride kalırken; 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 21 puanla lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde 3. sırada bulunan Beşiktaş, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 17 puanla 9. sırada yer alan Akhisar ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, Akhisar karşısında hem saha hem de seyirci avantajını iyi bir şekilde kullanamadı. Akhisar ise bir hayli zorlu geçen Beşiktaş deplasmanından aldığı bir puanla ayrılıyor. Beşiktaş Akhisar maçının 90 dakikasında her iki takımda da gol sesi çıkmadı. Paulo Henrique, 80. dakikada siyah beyazlı rakibi yerde yatarken Gary Medel'e yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İşte BJK Akhisar maçı geniş özeti...

BEŞİKTAŞ 0-0 AKHİSARSPOR MAÇI GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş 0-0 Akhisar Maçı Geniş Özeti İzle | BJK Akhisar Maçı kaç kaç Bitti?

HAKSIZLIK!
 
Akhisar’ın beraberlik için sahaya çıktığını söyleyen tecrübeli teknik adam, “Bazen şans, haksızlık hepsi birlikte gelebilir. Hayat devam ediyor. Çünkü kritik bir Porto maçımız var” dedi
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 0-0 berabere biten Teleset Mobilya Akhisarspor maçının skorunu şanssızlığa bağladı. Karşılaşmayı değerlendiren Güneş “İki takım da gol atamayınca 0-0 bitti. Kazanmak için sahaya çıktık. İyi bir rakiple oynadık. Oyun düşündüğümüz gibi gelişti. 1 puan almayı planlayan bir takımla, 3 puan isteyen bir takımın oyun farkı sahada gözüktü. Kazanmak için yeterli pozisyonumuz vardı ama oyun üstünlüğümüz skora yansımadı. Futbolda bazen hak ettiğin oyunun karşılığı çıkmayabilir. Oyuncularım elinden gayreti gösterdi, onlara teşekkür ediyorum. Biz futbol oynamaya çalışan bir takımız. Olumsuz düşünecek bir şey yok. Üzgünüz. Hayat devam ediyor çünkü önümüzde kritik bir Porto maçı var” dedi.

Hakeme sitem

Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile yapacakları maç öncesi Pepe’nin sakatlığı hakkında da bilgi veren tecrübeli çalıştırıcı, “Sakatığı ciddi değil. Millî takımlarında iki hazırlık maçında üst üste oynayıp gelenler var. Bunun sorgulanması lazım. Düşün ki Neymar gidiyor hazırlık maçında oynuyor, Çin’e gidiyor oynuyor, geliyor oynuyor. Siz onu dinlendirmek zorundasınız” ifadelerini kullandı. Güneş, hakemin oyunun temposunu çok kestiğini söylerken; “Maçı 7-8 dakika uzatmak değil, oyunun akıcılığını kesmemek önemli” diyerek Serkan Çınar’a olan tepkisini dile getirdi. Öte yandan Şenol Güneş’in “Hayat devam ediyor” sözleri akıllara Ertuğrul Sağlam’ı getirdi. Sağlam da 2008’de Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemde Metalist Kharkiv’e elenmelerinden sonra “Hayat devam ediyor” demiş ve bir süre sonra istifa etmişti.

Beşiktaş 0-0 Akhisar Maçı Geniş Özeti İzle | BJK Akhisar Maçı kaç kaç Bitti?
 
Lukac duvar ördü!

Akhisarspor kalecisi Milan Lukac, Quaresma’nın penaltısı ile birlikte 6 önemli kurtarış yaparak kazanılan puanda büyük pay sahibi oldu. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sırp kaleci, “İlk yarı ikinci yarıya göre daha iyi futbol oynadık. Kırmızı kart görmeseydik kontrataktan gol de atabilirdik. Defansı iyi yaptık. Puanı da bununla aldık” dedi. Lukac, Quaresma’nın penaltısını kurtarması hakkında, “Penaltı şanstır. Bugün şanslıydım” sözlerini kullandı.

Beşiktaş 0-0 Akhisar Maçı Geniş Özeti İzle | BJK Akhisar Maçı kaç kaç Bitti?

Lens göze batıyor!
 
Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş’in üçüncü kez 11’de şans tanıdığı Hollandalı Akhisar önünde 2 net fırsatı harcadı. Güneş, öğrencisini ikinci yarıda çıkardı
 
> Tribünlerden tepki

Jeremain Lens verilen şansı bir türlü kullanamıyor! Sezon başı transferlerinden olan camianın Şenol Güneş’i fazla şans vermediği için eleştirdiği Hollandalı oyuncu dün Akhisar maçında da 11’deydi. Bu Lens’in üçüncü kez 11’de forma giydiği mücadeleydi. Ancak yeni transfer verilen bu şansı da iyi kullanamadı. Daha ilk dakikada Quaresma’nın harika ortasında bomboş durumda kafayı vurdu ama yandan auta gitti. 32’de de yine net bir fırsatı kaçıran bir Lens vardı. Hollandalı futbolcunun iki golü kaçırması tribünde homurdanmalara da sebep oldu.

> Bir türlü göze giremiyor

Ki aynı Jeremain Lens 1 Ekim’de Vodafone Park’ta Trabzonspor ile oynanan maça 11’de başlamış attığı ve atamadığı golle geceye damga vurmuştu. Lens ağları bir kez havalandırırken skoru 3-1’e getirecek golü atamamış ve dönen topta da Trabzonspor eşitliği sağlamıştı. Dünkü futbolun ardından Hollandalı oyuncuyla ilgili yorumlar da “Lens göze giremeden düştü” şeklindeydi. Lens’in bu sezon Beşiktaş forması altında 8 maçta 1 golü bulunuyor.

KARTAL BAKA KALDI
 
Evindeki galibiyet özlemi 3 maça çıkan siyah-beyazlılar, Başakşehir-G.Saray maçı haftasında ciddi kayıp yaşadı
 
Süper Lig’de oynadığı son iki maçını da kazananarak çıkışa geçen Beşiktaş, liderin ikinci ile oynayacağı haftada sahasında Akhisar ile 0-0 berabere kaldı ve önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmaya Babel, Cenk ve Oğuzhan gibi önemli oyuncularını yedek oturtarak başlayan siyah-beyazlı takım gol için ilk düdükle birlikte yüklendi. Mücadelenin henüz 45. saniyesinde Quaresma sağ kanattan ortaladı ama Lens’in yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. Vodafone Park’ta taraftarının da desteğiyle gol arayışlarını sürdüren Şenol Güneş’in öğrencileri 9. dakikada öne geçmeye bir kez daha çok yaklaştı. Negredo ile duvar pası yaparak girdiği ceza sahasında yerde kalan Talisca takımına penaltı vuruşu kazandırırken, Quaresma’nın vuruşunda kaleci Lukac gole izin vermedi. Seken topu takip eden Negredo’nun şutu ise dışarı çıkınca Beşiktaş öne geçme fırsatını kullanamadı.  32’de Negredo pasıyla topla buluşan Lens, müsait pozisyonda topu dışarıya yollayınca ilk 45 dakika golsüz sona erdi: 0-0.

Beklenen gol gelmedi

İkinci yarıya Cenk-Lens değişikliğiyle çift forvete dönerek başlayan Beşiktaş, arka arkaya önemli fırsatlar yakaladı. 54’te Tosic’in ortasıyla topla buluşan Talisca’nın kafa vuruşu dışarı çıktı. 57’de bu defa frikikte topun başına geçen Brezilyalı oyuncunun şutu önce baraja ardından da direğe takıldı. Dakikalar ilerledikçe savunmasında önemli boşluklar bulan Akhisar, 65. dakikada öne geçmeye çok yaklaştı. Sağdan gelişen atakta ortaya çevrilen top Atiba’ya çarparak kaleye yöneldi ama Fabri takım arkadaşından gelen topu önledi. 67’de bu Larsson, Gökhan Gönül’ün arkasına sarkarak taşıdığı topla ceza sahasına girdi ama yakın mesafeden şutunda İspanyol kaleci yine kalesini gole kapadı. 78’de Henrique, Medel ile girdiği tartışmanın ardından kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan rakibinin kilidini açamayan Beşiktaş haftayı evinde çok önemli iki puan bırakarak kapadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...