Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman'dan Mehmet Topal sorusuna sert cevap!

Düzenleyen:
Kocaman'dan Mehmet Topal sorusuna sert cevap!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Mehmet Topal ile arasında problem olup olmadığının sorulmasına cevap verdi.

Tecrübeli teknik adam, kendisinin bir oyuncuyla problemi olamayacağını ancak oyuncunun kendisiyle bir problemi olabileceğini dile getirdi.

İşte Aykut Kocaman'ın Mehmet Topal sorusuna verdiği cevap...

''Bu oyun antrenmanlar, maçlar dahil saniye saniye bütün oyuncuların davranışlarını izliyoruz. Bütün bunlardan sonra oyuncunun benimle problemi olursa olur. Benim bir oyuncuyla problemim olmaz. Oyuncular oyunun dışına taşıyorsa herkesle problem yaşarız. Bireysel olarak kimseyle çatışma altına girmeyi sevmiyorum. Buna Mehmet Topal da, diğer oyuncular da dahil. Ama oyununun dışına çıktığımız zaman herkesle çatışırız. Oyunun dışına taştığı zaman iş, oyun dışı olarak düşünürüm.''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...