HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Barcelona, Naim Süleymanoğlu'nu unutmadı

Düzenleyen:
Barcelona, Naim Süleymanoğlu'nu unutmadı
İspanya, Barcelona, Naim Süleymanoğlu , Haber

SPOR Haberleri

İspanya'nın Barcelona Kulübü, hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski millî halterci Naim Süleymanoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

İspanya'nın Barcelona Kulübü, hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski millî halterci Naim Süleymanoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Barcelona Kulübünün sosyal medyadaki Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Biri 1992 Barcelona olmak üzere üç kez olimpiyat şampiyonu ve sayısız dünya rekorunun sahibi 'Cep Herkülü' halterci Naim Süleymanoğlu aramızdan ayrıldı. Huzur içinde uyusun." ifadelerine yer verildi.

Barcelona, Naim Süleymanoğlu'nu unutmadı

Kariyeri süresince 3 olimpiyat altın madalyası, 7 dünya şampiyonluğu ve 6 Avrupa şampiyonluğu bulunan Naim Süleymanoğlu, 46 kez dünya rekoru kırdı. Yüzyılın sporcusu olarak nitelendirilen Süleymanoğlu, 1984, 1985 ve 1986 yıllarında ise dünyada "yılın haltercisi" seçildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...