HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Konyaspor 1-1 Marsilya Maçı Geniş Özeti ve Golleri İzle | Konya Marsilya Maçı Kaç Kaç Bitti?

Düzenleyen: /
Konyaspor 1-1 Marsilya Maçı Geniş Özeti ve Golleri İzle | Konya Marsilya Maçı Kaç Kaç Bitti?
Konyaspor Marsilya Maçı Özeti Ve Golü, Konya Marsilya Maçı Özeti, Atiker Konya Marsilya Kaç Kaç Bitti, Konya Marsilya Maçı Özeti Ve Golü Şifresiz İzle, Konyaspor Marsilya Özeti, Haber

SPOR Haberleri

Konyaspor-Marsilya maçı geniş özeti ve golleri izle ve Konya Marsilya maçı kaç kaç bitti? gibi soruların cevabı bu haberde. Avrupa ligindeki temsilcimiz Konyaspor, Marsilya ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Peki Konya Marsilya maçı kaç kaç bitti? İşte Konyaspor Marsilya maçı geniş özeti ve golleri...

Konyaspor - Marsilya Maçı geniş özeti ve golleri izle ve Konya Marsilya maçı kaç kaç bitti? gibi detaylar bu haberde. Spor severler, UEFA Avrupa Ligi I Grubunda oynanan Konyaspor-Marsilya maçını heyecan içerisinde takip etti. Peki Atiker Konya - Marsilya maçı kaç kaç bitti? Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 23 Kasım Perşembe günü oynanan ve saat 21.00'de başlayan karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetti. Sergei Karasev'in yardımcılığını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin yaparken, Igor Demeshko 4. hakem olarak görev aldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlanırken, 82. dakikada Jordan Amavi'nin müdahalesi hem kırmızı kart görmesine sebep oldu hem de temsilcimiz Konyaspor'a penaltı vuruşu şansı kazandırdı. Topun başına geçen Nejc Skubic, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 1-0'a getirdi. Bu golün ardından normal süresi 1-0 biten maçın uzatma dakikalarında Wilfred Moke'nin kendi kalesine attığı golle Konyaspor-Marsilya mücadelesi 1-1 sonuçlandı.İşte detaylar...

KONYASPOR 1-1 MARSİLYA GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

90'GOL Marsilya skoru 1-1'e getiriyor.

84'Marsilya takımı karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Andre Zambo Anguissa'nın yerine Bouna Sarr'ı oyuna alarak kullanıyor.

82'GOL Nejc Skubic'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçiyoruz.

80'Penaltı pozisyonuna sebep olan Jordan Amavi, direkt kırmızı kart görerek oyundan ihraç oluyor.

80'Ceza sahası içerisine seken topa hareketlenen Mehdi Bourabia, Jordan Amavi'nin arkadan yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda hakem Sergey Karasev, temsilcimiz lehine penaltı kararı veriyor.
80'Karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkımızı Moryke Fofana'nın yerine Imoh Ezekiel'i oyuna alarak kullanıyoruz.
79'Mehdi Bourabia'nın Morgan Sanson'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Dimitri Payet geçiyor. Payet'in ortasına kalecimiz Serkan Kırıntılı iki hamlede sahip oluyor.
75'Sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Ferhat Öztorun geçiyor. Ferhat Öztorun'un ortasına arka direkte Ömer Ali Şahiner dokunamıyor ve top tehlikeli bölgenin dışına çıkıyor.
73'Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Dimitri Payet geçiyor. Payet'in çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
72'Sol çaprazda topla buluşan Dimitri Payet, ceza sahası içerisine hareketlenmek isterken Wilfred Moke'nin yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Wilfred Moke, sarı kart görüyor. Marsilya, tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.
69'Marsilya takımı, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Florian Thauvin'in yerine Clinton Njie'yi oyuna alarak kullanıyor.
68'Bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkımızı kullanıyoruz. Malick Evouna oyundan çıkarken yerine Ömer Ali Şahiner giriyor.
67'Dimitri Payet'in ceza sahası yayının hemen dışından çektiği şut Mehdi Bourabia'dan dönüyor.
65'Marsilya takımı, karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Lucas Ocampos'un yerine Dimitri Payet'i oyuna alarak kullanıyor.
62'Oyun alanının dışına çıkan topa sinirli bir şekilde vuran Florian Thauvin, sarı kart görüyor.
61'Jordan Amavi'nin son çizgiden çevirdiği topla altıpasa yakın bir bölgede sağ çaprazda buluşan Florian Thauvin'in çektiği şut Ferhat Öztorun'dan dönüyor.
61'Ferhat Öztorun'dan dönen topla bir kez daha buluşan Florian Thauvin'in gelişine çektiği şut kalecimiz Serkan Kırıntılı'dan dönüyor. Pozisyonun devamında Florian Thauvin'i ayağına çarpan top oyun alanının dışına çıkıyor.
59'Bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkımızı kullanıyoruz. Volkan Fındıklı oyundan çıkarken yerine Ali Çamdalı giriyor.
58'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Morgan Sanson geçiyor. Sanson'un ortasını savunmamız kafayla uzaklaştırıyor.
56'Mehdi Bourabia'nın ortası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bomboş pozisyonda topla buluşan Nejc Skubic'in çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
52'Musa Araz'ın ceza sahası içerisinden sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
49'Marsilya yarı alanının ortalarında Rolando'ya sert müdahalede bulunan Volkan Fındıklı, sarı kart görüyor.
47'Sol çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Moryke Fofana'nın çektiği şut Hiroki Sakai'ye çarpıp kornere çıkıyor.
46'İkinci yarı Marsilyalı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.
45'Sergey Karasev'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona eriyor.
45'Sol kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Mehdi Bourabia geçiyor. Bourabia'nın ortası ile arka direkte buluşan Volkan Fındıklı'nın kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
43'Luiz Gustavo'nun ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
38'Morgan Sanson'un sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Lucas Ocampos'un kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.
36'Florian Thauvin'in ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şutu kalecimiz Serkan Kırıntılı kornere çeliyor.
35'Marsilya yarı alanının ilk metrelerinde Lucas Ocampos'a sert müdahalede bulunan Nejc Skubic, sarı kart görüyor.
33'Andre Zambo Anguissa'nın ara pası ile ceza sahasının hemen içerisinde buluşan Morgan Sanson için ofsayt bayrağı kalkıyor.
32'Savunmamızdan seken topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Andre Zambo Anguissa'nın gelişine çektiği şut Wilfred Moke'den dönüyor.
31'Volkan Fındıklı'nın pasına sağ kanatta hareketlenen Deni Milosevic için ofsayt bayrağı kalkıyor.
27'Sağ kanatta topla buluşan Florian Thauvin, yerden ortasını yapıyor ancak savunmamız tehlikeyi uzaklaştırıyor.
23'Adil Rami'nin Moryke Fofana'ya yaptığı faulün ardından sol kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Mehdi Bourabia geçiyor. Bourabia'nın ortasını kaleci Steve Mandanda yumruklayarak uzaklaştırıyor.
20'Moryke Fofana'nın ceza sahası yayının hemen dışından yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
18'Hiroki Sakai'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Florian Thauvin'in ortasını Petar Filipovic kafayla uzaklaştırıyor.
12'Lucas Ocampos'ın Ferhat Öztorun'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Mehdi Bourabia geçiyor. Bourabia'nın ortası herkesi aşıyor ve top ters kanattan oyun alanının dışına çıkıyor.
8'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Morgan Sanson geçiyor. Sanson'un ortası ile ön direkte buluşan Rolando'nun kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
8'Sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Nejc Skubic geçiyor. Skubic'in ortası kaleci Steve Mandanda'da kalıyor.
7'Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Mehdi Bourabia'nın gelişine çektiği şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.
1'Karşılaşmaya Malick Evouna'nın yaptığı santra vuruş ile başlıyoruz.

İŞTE İLK 11'LER!

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ferhat, Moke, Filipovic, Skubic, Volkan, Bourabia, Fofana, Musa, Milosevic, Evouna
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

MARSİLYA: Mandanda, Sakai, Rolando, Rami, Anguissa, Amavi, Gustavo, Sanson, Ocampos, Thauvin, Germain
TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia

Atiker Konyaspor'da 5 değişiklik!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Fransa temsilcisi Olympique Marsilya ile yaptıkları maçta, Süper Lig'de son oynadıkları Antalyaspor müsabakasının ilk 11'ine göre kadroda 5 değişikliğe gitti.

Antalyaspor karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan futbolculardan Selim Ay, Ali Turan, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner ve Ezekiel'i yedek soyunduran Özdilek, bu oyuncuların yerine ise Filipovic, Moke, Volkan Fındıklı, Fofana ve Evouna'ya görev verdi.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan Özdilek, ‘’Hepsine verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Maç öncesi stratejimiz ile sahadaki strateji çok uyuşan bir gösterge içindeydi. İlk devre her iki takımın da birbirini kontrol etmesi ile rakip takımı orta sahayı kilitledik. Maçı ikinci devreye taşımak istedik ve planlarımızdan biri buydu. İkinci devrede biraz daha rakibi kendi sahasına kapatmaya zorlamak istedik ve bunu da uyguladık. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. İstediğimiz dakikalarda golü bulduk. 2 ve 3 yakalayacak pozisyonları yakaladık ama golle bütünleştiremedik. Son yediğimiz gol moral bozukluğu getirdi. Ama önemli bir takıma karşı oynadık. İyi bir akşam oldu ama bunu galibiyetle bitirseydik gruptaki pozisyonumuz farklı bir hale gelecekti" dedi.

"1-1’LİK SONUCA ÜZGÜNÜZ"

Matematiksel olarak gruptan çıkma şanlarının halen devam ettiğini de belirten Özdilek, şunları söyledi:

‘’Son maçı da bu düşüncelerle oynayacağız. Ama realitemiz şu ki, 1-1’lik Marsilya maçına üzgünüz. Ancak hem takımı hem de seyirciyi tebrik ediyorum. Büyük bir birliktelik var. Üzerine koyarak devam edeceğiz. Ligde önemli bir mücadelemiz var. Çalışmaya devam edeceğiz.’’ 

"HATALARIMIZDAN DERS ALACAĞIZ"

Moke ve Serkan’ın da çok üzgün olduğunu dile getiren Özdilek, ‘’Ama kafalarını kaldırmak zorundalar. Çünkü ligde önemli bir mücadeleye gireceğiz ve hatalarımızdan da ders alacağız’’ diye konuştu.  

"YA KAZANACAĞIZ, YA KAZANACAĞIZ"

Oynadıkları grupta Salzburg’un lider olduğunu ve bir sonraki maça rahat çıkacaklarının hatırlatılarak bu rahatlığın kendilerinde de olup olmadığı sorulan Garcia, şöyle dedi:

‘’Çok zor bir maçı atlattık. Beraberlik hayati önem taşıyordu. Her şeyi değiştirdi. Salzburg maçında ya kazanacağız ya kazanacağız. Salzburg’unda hazırlıklı geleceğini düşünüyorum. Vitoria Guimaraes de Konya maçında her şeylerini ortaya koyacaktır.’’

Ankara'da darp edilen gazi Oktay, maçı locadan izledi

Ankara’da benzin istasyonunda darp edilen gazi Muzaffer Oktay ve o gün araçta bulunan kız kardeşi Gamze Oktay ile annesi Kadriye Oktay da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Maça "onur konuğu" olarak davet edilen gazi Oktay, ambulansla geldiği Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda sedyeden akülü sandalyeye bindirilerek, çıkarıldığı locadan maçı izledi.

- Garcia'dan 2 değişiklik

Olympique Marsilya Teknik Direktörü Rudi Garcia ise Fransa Birinci Futbol Ligi'nde son olarak oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Bordeaux maçının kadrosundan 2 değişikliğe gitti.

Garcia, Bordeaux maçında ilk 11'de yer alan Kostas Mitroglou ve Dimitri Payet'i yedek soyundururken, bu oyuncuların yerine Germain ve Luiz Gustavo'yu sahaya sürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...