Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir kutladı, Beşiktaş teşekkür etti!

Düzenleyen:
Başakşehir kutladı, Beşiktaş teşekkür etti!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmasının ardından Medipol Başakşehir siyah beyazlıları kutladı. İki ekibin sosyal medya hesabından yapılan karşılıklı paylaşımlar binlerce beğeni aldı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalmasının ardından Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselmesini Twitter'dan kutladı. İki kulüp arasında sosyal medyadaki diyalog dostluk rüzgarları estirdi.

Beşiktaş'ı Twitter hesabından kutlayan Medipol Başakşehir, "Kızmaca darılmaca yok. Avrupa büyükelçimiz @Besiktas. Tebrikler" yazdı.

Başakşehir kutladı, Beşiktaş teşekkür etti!

Siyah beyazlı kulübün hesabından bu paylaşıma ise "Birlik ve beraberlik ruhunuz ile futbolumuzu güzelleştiriyor, değer katıyorsunuz. Teşekkürler @ibfk2014" yanıtını verdi.

Başakşehir kutladı, Beşiktaş teşekkür etti!
İki kulübün hesabından yapılan bu paylaşımlar binlerce beğeni alırken fair-play ruhunun yansıtılması sonrası 'görmek istediğimiz hareketler' yorumu yapıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...