HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yerine Gignac'ı transfer edecek

Düzenleyen: /
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yerine Gignac'ı transfer edecek
Beşiktaş, Transfer, Cenk Tosun, Gignac, Haber

SPOR Haberleri

Avrupa kulüplerinin peşinden koştuğu Cenk için Fikret Orman en az 18 milyon Euro istiyor. Golcü futbolcu giderse yerine gelecek isim de belli...

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun gösterdiği performansla Avrupa'nın üst düzey kulüplerinin radarına girdi. Juventus, Tottenham, Arsenal gibi kulüpler Cenk'i transfer etmek için Ocak'ta Kartal'ın kapısını çalacak. Beşiktaş bu gelişme üzerine B Planı'nı hazırladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Cenk Tosun'un satılması planı da kafasında hazır. Orman, Cenk Tosun'u en az 18 milyon Euro'ya satmayı planladığı ve bu rakamın aşağısına inmeyeceği öğrenildi.

Cenk gittiği takdirde ilk adayın daha önce de gündeme gelen Meksika'nın Tigres takımında oynayan Gignac olduğu gelen bilgiler arasında.

​HAZİRAN'DA SERBEST KALACAK

31 yaşındaki Gignac'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2018 Haziran ayında bitiyor. Tecrübeli oyuncunun Avrupa'ya dönme isteğinin olması nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı belirlendi. Siyah- Beyazlı yönetimin Cenk giderse Tigres'le masaya oturarak bu transferi az bir rakamla bitirmesi bekleniyor. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...