Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Aziz Yıldırım...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Aziz Yıldırım...

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe, yarın Antalya'ya gidecek.

Cezalı olduğu için deplasman maçlarına gidemeyen başkanAziz Yıldırım'ın da sürpriz bir şekilde takımla birlikte şehre gideceği öğrenildi. Başkanın oyunculara destek vermek için bu hamlede bulunduğu ve maçı da kamp yaptıkları otelde izleyeceği belirtildi.

Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk olacak. Sarı lacivertlilerde bu maç öncesinde ağrıları devam eden Janssen'in kadroda yer almayacağı öğrenildi. Hollandalı futbolcunun yerine geçen haftanın yıldızı Soldado'nun ilk 11'de başlayacağı belirtildi.

Ayrıca Aatif'ın yerine Alper Potuk'un oynatılması bekleniyor. Alper geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olduğu için Sivas maçında yer alamamıştı.

BİLETLER TÜKENDİ

Sarı lacivertliler yarın öğle idmanından sonra akşam üstüne doğru Antalya'ya doğru yola çıkacak. Antalya Fenerbahçeliler Derneği büyük bir karşılama hazırlığı yapıyor. Ayrıca Antalya maçında Fenerbahçelilere ayrılan biletlerin hepsi tükendi.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN SÜRPRİZ HAMLE

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yalova'da çeşitli dernekleri ziyaret ediyor. Yıldırım, sarı lacivertli futbolculara moral vermek için yarın kafileyle birlikte Antalya'ya uçacağı öğrenildi. Cezası nedeniyle statta yer alamayacak olan başkan, takımın kamp yaptığı otelde maçı izleyeceği ifade edildi. Aziz Yıldırım'ın cezası Aralık'ta sona erecek.

BU SEFER KAHVALTIDA BULUŞTULAR!

Geçen hafta başlayan yemek birliği dün de kahvaltı ile oldu. Antalyasoır maçı öncesi futbolcular boğazda kahvaltı yaparak bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verirken, Antalyaspor'u da yenerek adım adım zirveye ilerleyeceklerini tekrarladılar. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...