Fenerbahçe'nin elendiği takım hâlâ puan alamadı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin elendiği takım hâlâ puan alamadı

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde Fenerbahçe’yi eleyerek büyük ses getiren Vardar, gruplarda ise bekleneni veremedi. Makedon ekibi, L Grubu’nda oynadığı 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılarak gruplarda puan alamayan tek takım oldu.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi ön elemelerinde deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 kaybedip elendiği Vardar, bu sonuçlarla gruplara yükselme başarısı göstermişti. Real Sociedad’a 3-0 ve 6-0, Zenit’e 2-1 ve 5-0, Rosenborg’a da 3-1 kaybeden Vardar, Avrupa Ligi’nde yer alan 48 takım arasında puan alamayan tek takım oldu. 

> Östersunds tarih yazıyor
Bir diğer temsilcimiz Galatasaray’ı eleyerek Avrupa’da yoluna devam eden İsveç ekibi Östersunds ise tarih yazmaya devam ediyor. İsveç ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde evinde Zorya’yı 2-0 yenerek, gruptan çıkmayı garantiledi. Zorya galibiyetiyle puanını 10’a yükselten Vikingler 1 maç kala gruplardan çıkmayı garantiledi. Östersunds’un lider bulunduğu grupta Athletic Bilbao 8 puanla ikinci, Zorya Luhansk 6 puanla üçüncü ve Hertha Berlin ise 4 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...