HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri izle | Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı skor kaç kaç?

Düzenleyen:
Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri izle | Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı skor kaç kaç?
A Spor Canlı İzle, Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı Özeti İzle, Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Başakşehir Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Haber

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası Beşinci Tur rövanş maçında Medipol Başakşehir, ilk maçta 3-0 galip geldiği Kahramanmaraşspor ile kendi evinde karşılaştı. Peki Başakşehir Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Başakşehir Kahramanmaraşspor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınız bu haberde. Türkiye Kupası Beşinci Tur rövanş maçında Medipol Başakşehir, Kahramanmaraşspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Peki Başakşehir Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri ve skoru kaç kaç bitti? İlk maçta 3-0 gibi farklı skorla deplasmanda galip gelen Başakşehir, Kahramanmaraşspor karşısında tur için daha şanslı taraf olarak sahaya çıktı. Medipol Başakşehir, Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. İşte Başakşehir Kahramanmaraşspor maçı detayları...

İlk maçı deplasmanda 3-1 üstünlükle tamamlayan Medipol Başakşehir, rövanş maçında da 1-0'lık skorla rakibini mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükseldi.

Başakşehir'in tek golünü 52. dakikada Mehmet Batdal kaydetti.

M. BAŞAKŞEHİR 1-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

GOLLER: 52' Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir)

Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri izle | Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı skor kaç kaç?

Antalyaspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları

Antalyaspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Orhangazi Belediyespor'la karşılaşan ve 3-2'lik yenilgiye rağmen ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetin avantajıyla son 16 turuna yükselen kırmızı-beyazlılar, ara vermedi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanda kupa maçında ilk 11'de forma giyen oyunculara yenilenme programı uygulandı. Diğer futbolcular ısınmanın ardından dar alanda taktik çalıştı. Antrenman yarı sahada maçla sona erdi.

Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maçı özeti ve golleri izle | Başakşehir Kahramanmaraşspor Maçı skor kaç kaç?

Başakşehir, Kahramanmaraş’ta kazandı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 1. maçında KİPAŞ Kahramanmaraşspor, sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu.

Stat: Kahramanmaraş 12 Şubat

Hakemler: Serkan Tokat xx, Serdar Diyadin xx, İbrahim Bozbey xx

KİPAŞ Kahramanmaraşspor: Özkan xx, Bilal xx, Serbay xx, Timur xx, Aytürk xx, Devrim xx (İbrahim dk. 85 ?), Burak xx (Okan dk. 71 xx), Hakan Vural xx, Yakup xx (Barış dk. 75 xx), Ethem xx, Eser xx

Yedekler: Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Onur Bayramoğlu, İsa Baltacı

Teknik Direktör: Ejder Orak

Medipol Başakşehir: Mert xx, Uğur xx, Napoleoni xx, Da Costa xx, Alparslan xx, Gökhan xx, Mahmut xx (Enes Subaşı dk. 81 ?), İrfan Can xx (Oktay Bala dk. 76 x), Hakan Özmert xx, Mevlüt xx, Mehmet Batdal xx (Okan Saraçoğlu dk.76 x)

Yedekler: Faruk Çakır, Caiçara

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Goller: Yakup Ramazan Zorlu (dk. 44) (KİPAŞ Kahramanmaraşspor), Mevlüt Erdinç (dk. 22), İrfan Can (dk. 45), Napoleoni (dk. 73) (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Ethem Ercan, Hakan Vural, Aytürk Halil (KİPAŞ Kahramanmaraşspor), Mevlüt Erdinç, Alpaslan Erdem (Medipol Başakşehir)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...