Fener halayı!

Fener halayı!

SPOR Haberleri

8-0’lık seri yakalayan Bursa ekibine karşı baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kanarya, farklı tarife uyguladı. F.Bahçe’de 4 isim çift hanelere ulaştı

Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 11. hafta karşılaşmasında Tofaş’ı deplasmanda 88-71 yendi ve rakibine bu sezonki ilk yenilgisini yaşattı. Karşılaşmaya iyi başlayan Obradovic’in ekibi, ilk çeyreği Vesely’nin etkili oyunuyla 13-10 önde tamamladı. İkinci çeyreğe de etkili giren sarı-lacivertliler, Guduric ve Datome ile bulduğu sayılarla çeyreğin bitimine 7.53 kala farkı 9’a çıkardı: 22-13. Kalan sürede de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, soyunma odasına 8 sayılık avantajla girdi: 40-32. İkinci yarı ise adeta iki farklı bölüme sahne oldu. Bursa’da oynanan maçta taraftarının muhteşem desteğiyle coşan ev sahibi ekip, 13-0’lık seriyle skoru eşitledi: 49-49. Ancak Obradovic’in molasının ardından toparlanan Fenerbahçe, Tofaş’ın bu serisine başrollerinde Guduric ve Vesely’nin olduğu 8-0’lık seriyle cevap verdi ve Fenerbahçe son çeyreğe girilirken 7 sayılık avantajını korudu: 59-51. Son bölümde isabetli dış şutlarla rakibinin direncini kıran son şampiyon, farkın 19 sayıya kadar çıktığı maçtan 88-71’lik galibiyetle ayrıldı ve lider Tofaş ile arasındaki galibiyet farkını bire indirdi.

KISITLI ZAMANDA  İYİ İŞ
Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, perşembe günü THY Euroleague’de kendi evinde oynadıkları maçta Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’a yenildiklerini hatırlatırken, “Oyuncularımın bu maça hazırlanmak için çok kısa bir süresi vardı ancak bu kadar kısıtlı bir zamana rağmen bu kadar iyi basketbol oynadığımız için mutluyum” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...