Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'dan ayrılık sinyali

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'dan ayrılık sinyali

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, önümüzdeki günlerde yurt dışına transfer olabileceğinin sinyallerini verdi.

Trabzonspor'a sezon başında gelen Burak Yılmaz, basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz için Çin ekibinden Trabzonspor'a 25 milyon euro, oyuncuya ise 10 milyon euro teklif gelmişti. Basın toplantısında gelen teklif hakkında konuşan golcü futbolcu, gitme ihtimalinin olduğunu belirtti.

Sözlerine yaşadığı sakatlıklarla başlayan Burak, "Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Çapraz bağlarım kopabilirdi sahadan dolayı. Kony maçı ile geri döneceğim." dedi ve kendisine teklif aldığı yönünde gelen soruya açıkça cevap verdi.

GİTME İHTİMALİM VAR

Milli golcü, "Teklifler aldığım doğru. Transferin gerçekleşmesi için yönetim, kulüp veya futbolcu için bir şeylerin belli olması gere da kalmam için bazı şeylerin net olması gerekli. Transfer teklifi alan futbolcunun gitme ihtimali vardır." sözlerini sarf etti.

TEKLİF 25 MİLYON EURO

Shanghai takımı Trabzonspor'a 25 milyon avro civarında bir rakam sunduğu, Burak Yılmaz'a da ayrıca yaklaşık 10 milyon euroluk yıllık ücret önerdiği ifade edildi. Transferin 1 hafta içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...