HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ufuk Sarıca: “Önemli bir galibiyetti”

Düzenleyen:
Ufuk Sarıca: “Önemli bir galibiyetti”
Ufuk Sarıca, Beşiktaş Sompo Japan, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, CEZ Nymburk karşısında aldıkları galibiyetin sıralama açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 11. haftasında sahasında Çekya ekibi CEZ Nymburk’u 91-80 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Çok tehlikeli ve maçı sürekli agresif oynayan bir takıma karşı oynadık. 3’ü deplasman olmak üzere son 5 maçını kazanan bir takımdı. İyi durumda olduklarını biliyorduk. Maçın başında konuşmamıza rağmen sıkıntı yaşadığımız anlar oldu. Ama özellikle ikinci periyotta biraz daha uzayıp boyalı alanı daha iyi kullanarak dengeyi lehimize çevirdik. Bütün maç üstünlüğü sürdürerek sıralama bakımından önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı basketbolcu Weems ise benchten gelen oyuncuların verdiği katkının galibiyette önemli bir rol oynadığını söyledi.

AMİEL: “GELİŞTİRMEMİZ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR”

CEZ Nymburk Başantrenörü Oren Amiel, iyi bir mücadele vermelerine rağmen maçı kaybettiklerini ve geliştirmeleri gereken çok şey olduğunu belirtti.

FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 11. haftasında CEZ Nymburk deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan’a 91-80 mağlup oldu. Mücadele sonrası basın mensuplarına karşılaşmayı değerlendiren CEZ Nymburk Başantrenörü Oren Amiel, Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Beşiktaş Sompo Japan, ikinci periyotta gelip oyunu kontrol etti. İyi savaştık ancak geliştirmemiz gereken çok şey var" ifadelerini kullandı.

Martin Peterka ise yaptıkları hataların maçı kaybetmelerine neden olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...