Fenerbahçe'den orta sahaya sürpriz takviye!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den orta sahaya sürpriz takviye!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, kulübü ile kontratı sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki yıldız futbolcu için Ukrayna temsilcisinin kapısına dayandı. Kanarya, yetkililerinden 'evet'i alırsa Denys Garmash'ı kadrosuna katacak.

Ozan Tufan ile yollarını ayıracağı için orta sahaya mutlak takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de, 3 isim gündemde. Arsenal'den Wilshere ve Lyon'dan Ferri için tüm şartları zorlayan ancak mesafe kat edemeyen Fenerbahçe'de yeni gözde Kiev'in başarılı oyuncusu Denys Garmash. Kanarya, kulübüyle kontratı sezon sonunda bitecek olan Ukraynalı yıldızla temasa geçti ve resmi teklifi yaptı.
 
Gözler Dinamo Kiev'e çevrildi

Denys Garmash 'Kulübü mü ikna ederseniz gelmeye hazırım' dedi, Sarı lacivertliler ise 27 yaşındaki orta saha için Kievli yetkililer ile zaman kaybetmeden görüşmeye başladı. Fenerbahçe, 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek Garmash için Ukrayna temsilcisine düşük bir bonservis bedeli önerdi. Yıldız orta saha, Kiev'in ikna edilmesi durumunda ligin ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek. (AMK Spor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...