Samuel Eto’o’da flaş gelişme!

Düzenleyen:
Samuel Eto’o’da flaş gelişme!

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın transfer radarına giren Samuel Eto’o’ya, Brezilya’dan dudak uçuklatan bir teklif geldi. 36 yaşındaki futbolcunun menajeri De Happi ise, “Oyuncum Türkiye’de kalmak istiyor” dedi.

Galatasaray ile Samuel Eto’o arasındaki flört ciddileşiyor. Teknik patron Fatih Terim’in forvet takviyesi talebi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın radarına, 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu girdi.

Ancak Eto’o’yu takip eden tek kulüp Cim Bom değil. Son olarak Brezilya’dan Flamengo’nun tecrübeli golcüye 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro’luk dudak uçuklatan bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız Samuel Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi ise “Oyuncum Türkiye’de kalmak istiyor. Önceliğimiz Türkiye’deki teklifler” diyerek, bu transferde Galatasaray’ın 1 adım önde olduğunu işaret etti. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...