HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gomis, Burak Yılmaz’ı yakaladı

Düzenleyen: /
Gomis, Burak Yılmaz’ı yakaladı
Gomis, Galatasaray, Süper Lig, Burak Yılmaz, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Antalyaspor karşısında attığı iki golle ligde bu sezon ki 17. golünü kaydetti. Gomis, böylece 17 golle gol krallığı yarışında zirvede olan Trabzonspor'un yıldız ismi Burak Yılmaz'ı yakaladı.

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takımı sırtlamaya devam ediyor. Yıldız futbolcu, Süper Lig'in 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Antalyaspor maçını da boş geçmedi. Gomis, 14. dakikada Rodrigues'in şutunda defanstan seken topu önünde buldu ve sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Fransız futbolcu, 20. dakikada da hızla gelen Rodrigues'in verdiği pasta ceza sahası içinde topla buluşup yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlığı maçta ikinci kez ağlara gönderdi. 32 yaşındaki futbolcu, bu golleriyle bu sezon ligdeki 17., toplamdaki 20. golünü kaydetti.
Gomis, ligin ilk yarısındaki Kayserispor, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında da iki gol atma başarısı göstermişti.
Fransız futbolcu, attığı iki golle, gol yarışında 17 golle zirvede olan Trabzonspor'un yıldız ismi Burak Yılmaz'ı yakaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...