Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzlandalı futbolcu Thórarinsson, Eurovision elemelerine katıldı

Düzenleyen:
İzlandalı futbolcu Thórarinsson, Eurovision elemelerine katıldı

SPOR Haberleri

İsveç ekiplerinden Norrköping'de forma giyen İzlandalı futbolcu Thórarinsson, Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katıldı ancak finale kalamadı.

İsveç ekiplerinden Norrköping'in formasını giyen İzlandalı futbolcu Gudmundur Thórarinsson ülkesini temsil edebilmek için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katıldı.

Mayıs ayında Lizbon'da yapılacak finallerde İzlanda'yı temsil edecek şarkıyı belirlemek için yapılacak eleme yarışmasıyla İsveç Kupası yarı final maçının tarihleri yakın olunca zor durumda kalan Gudmundur Thórarinsson bir şekilde iki işi birden yönetmeyi başararak elemede yarıştı.

FİNALE KALAMADI

6 katılımcı arasında finale kalma mücadelesi veren 25 yaşındaki İzlandalı futbolcu tüm çabasına rağmen finale kalamadı ancak yine de çabasıyla takdir topladı.

Gudmundur Thórarinsson aralarında IBV, Selfoss, Sarpsborg 08, Nordsjaelland ve Rosenborg'un da olduğu takımlarda oynadıktan sonra Norrköping'e transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...