Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beş maçtır berabere kalan Trabzon'da sabırlar tükeniyor

Düzenleyen:
Beş maçtır berabere kalan Trabzon'da sabırlar tükeniyor

SPOR Haberleri

Teknik ekipten yönetime kadar herkes Başakşehir’i yenip şanssızlığı kırma ve yeniden umutları tazeleme, İstanbul takımlarına karşı süren 312 günlük “yenilmeme” geleneğini de devam ettirme beklentisi içinde.

Son galibiyet 16 Aralık 2017’deydi Trabzonspor adına. Aradan geçen süreçte yenilgi yoktu ama 5 beraberlik vardı ligde. Bordo-mavililer ikişer puan kaybedip şampiyonluk yarışının uzağında kalırken sabırlar taştı, Rıza Çalımbay’a eleştiriler arttı. Bu hafta beklenti büyük. Rakip ise son maçında Fenerbahçe’den ciddi darbe yiyen yaralı Medipol Başakşehir gibi güçlü bir takım. Karadeniz ekibinde yönetimden, teknik ekibe ve taraftara kadar herkes yeniden üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Başakşehir maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek “Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Galip gelecek güce ve kaliteye sahibiz” diyor. 

37 yıl önceyi hatırlattı 

Ve bordo-mavililerin şöyle bir gerçeği de var; İstanbul takımlarına kafa tutması. En son geçen sezon ligin 27. haftasında 8 Nisan 2017’de sahasında Beşiktaş’a 4-3 mağlup olan Trabzonspor son 8 lig maçında İstanbul ekiplerine yenilmedi. 8 lig maçının 2’sini kazandı, 6’sından ise beraberlikle ayrıldı. Son beraberlik serisi akıllara 37 yıl önce görülen tabloyu getirdi. Bordo-mavililer, 1981 yılında da ardı ardına 5 beraberlik almıştı. Sonrasında ise galibiyetle seriye nokta koymuştu. Şu anda 9 beraberliği bulunan Trabzonspor 1979-80 sezonunu da 11 beraberlikle tamamlamıştı. Aynı sezonda üst üste 7 beraberlik vardı. 

Ve Burak idmanda 

Trabzonspor’da sakatlığı sebebiyle son iki lig maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Futbolcunun hafif ağrılarının olduğu ancak tedavisi sonrası Başakşehir maçında oynayabileceği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...