Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Efes, kupa çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi eledi

Düzenleyen:
Anadolu Efes, kupa çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi eledi

SPOR Haberleri

Ergin Ataman’ın fendi Obra’yı yendi. Maçın son bölümünde nefesler tutuldu. Sarı-lacivertliler son hücumda 3 üçlük atışından faydalanamayınca eleniş kaçınılmaz oldu.

Uğur Aktan

PTT Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde Anadolu Efes son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Fenerbahçe Doğuş’u 83-80 yendi ve adını yarı finale yazırdı. Maçın başında Ahmet Düverioğlu’nun serbest atışıyla 1-0 geriye düştükten sonra üstünlüğü ele alan ve rakibine bir daha hiç yakalanmayan lacivert-beyazlılarda, Hırvat oyuncu Krunoslav Simon etkili oyunuyla takımını galibiyete taşıyan isim oldu. 

Rakibi Darüşşafaka

Çok etkili bir dış şut yüzdesiyle oynadığı maçta ilk çeyreği 26-14 önde geçen Efes, ikinci çeyrekte de erken faul problemine girmesine rağmen iyi savunma yaptı ve ilk yarıyı 45-36 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğe de iyi başlayan Ergin Ataman’ın takımı farkı açarken, Guduric, Datome ve Melih’ten gelen üçlüklerle skora tutunan Fenerbahçe son çeyreğe girilirken farkı altı sayıya kadar indirdi: 67-61. Son çeyrekte Datome’nin üçlüğüyle 08:21 kala farkı 1 sayıya kadar indiren Fenerbahçe, savunma ribaundlarını almakta zorlanınca McCollum’un ikinci şans sayılarıyla üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes, son 20 saniyeye 83-80 önde girdi. Fenerbahçe son hücumda 3 üç sayılık basket denemesinde de isabet bulamayınca karşılaşma 83-80’lik Efes üstünlüğüyle sona erdi. Kupada yarı finale yükselen Efes’in rakibi ise bir diğer çeyrek final mücadelesinde Eskişehir Basket’i 75-59 mağlup eden Darüşşafaka oldu.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...