Tolgay Arslan: "Tamamen suç bizde"

Düzenleyen:
Tolgay Arslan: "Tamamen suç bizde"

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Tolgay Arslan, 1-1 sona eren Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarı 10-15 dakika baskı yapamadık." diyen Tolgay, "Beraber hareket edemedik ve sonra da golü yedik. Pozisyonlara girdik ama 2 puan kaybettik. Aslında maçı kazanmamız gerekiyordu. 90 dakika kontrol bizim elimizdeydi. Tamamen suç bizde, başka bir şey demeye gerek yok." dedi.
 
Başarılı oyuncu, "Talisca'nın pozisyonunu gördük. Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım, onlara saygı duyuyorum. Onlar da insan, hata yapabilirler. Fakat seyirci ve oyuncu baskısını kaldırman gerekiyor. Rakip Talisca'nın ayağına basıyor. Sonra biz pozisyon yakalıyoruz. Fakat pozisyonda bize sarı kart veriyorlar. Söylenecek çok şey yok. Hakemin üstüne de gitmek istemiyoruz çünkü dediğim gibi suç bizde. Ama hakemlerin böyle maçları kaldırması gerekiyor. Biz büyük bir takımız, suçu hakemlerde aramak istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...