Fenerbahçe'ye büyük piyango! ABD ve Çin'den teklif yağıyor...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye büyük piyango! ABD ve Çin'den teklif yağıyor...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan ve bu sezon tartışmaların odağındaki isim olan Mathieu Valbuena için ABD Ligi'nin ünlü bir kulübü teklif getirdi.

Transferin 1 Mayıs’a kadar süreceği MLS’de mücadele eden Toronto, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’den tecrübeli futbolcu için rakam istedi. Kanada ekibi yüksek bir teklif yaparsa yönetim bu teklife "Evet" diyecek... İşte, transferi düşünülen o isim ve yaşanan gelişmeler...

Oynaması da yedek kalması da tartışılan Valbuena için Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi. Transfer sezonun 1 Mayıs'a kadar devam ettiği Amerika ligi MLS'de yer alan Kanada ekibi Toronto'nun 33 yaşındaki orta saha konusunda menajerler aracılığıyla rakam sorduğu bildirildi.

F.Bahçe'nin 1.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Fransız futbolcu için henüz bir fiyat vermediği belirtilirken, kadro derinliğinin azalmaması amacıyla satışına ilk etapta sıcak bakılmadığı kaydedildi. Ancak MLS'de transferin bitmesine daha 53 gün var ve bu süre zarfında yüksek bir rakam teklif edilmesi halinde yönetimin Valbuena'nın gidişina izin verebileceği de gelen haberler arasında.

Valbuena için ara dönemde de Çin'den teklif gelmiş ancak teknik direktör Aykut Kocaman oyuncunun gönderilmesini istememişti. Kadrosunda Giovinco dışında yıldız oyuncusu bulunmayan Toronto, son olarak eski F.Bahçeli Van der Wiel'i renklerine bağlamıştı. Öte yandan sezonun ilk haftasının oynandığı MLS'de Toronto ilk maçta Columbus Crew'e 2-0 yenildi.

Valbuena'ya ara dönemde Çin'den gelen teklif Fransa'da da yer buldu. Ülke basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe'de kadroya girmekte zorluk yaşayan futbolcuya cazip öneriler yapıldığı hatta sarı-lacivertli takımda kazandığından fazlasının teklif edildiği ancak Valbuena'nın gitmek istemediği öne sürüldü.

ÇİN'DEN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİ!

Fransız basınının iddiasına göre Fenerbahçe'de ilk 11'e girmekte zorluk yaşayan Valbuena, devre arası transfer döneminde Çin'den cazip teklifler aldı. Çin takımları, Valbuena'ya Fenerbahçe'den aldığı maaşın daha fazlasını teklif etse de Fransız yıldızın bu teklifleri geri çevirdiği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe Valbuena ile ilginç bir istatistik yaşadı. Kanarya, Fransız yıldızın ilk 11'de başladığı 15 lig maçının 10'unda puan kaybetti; 5 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Oyuna sonradan girdiği 7 mücadelede ise 4 kez kazandı. 1 defa da yenildi. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...