Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 numara!

10 numara!

SPOR Haberleri

Oğuzhan’dan kaptığı formayı bir daha bırakmayan gurbetçi yıldız, kazanılan son üç maçta takıma büyük katkı verdi

Murad Tamer

Beşiktaş ligde gaza basıp zirveye doğru uçarken takımdaki bir isim göz kamaştırıcı bir şekilde öne çıkıyor: Tolgay Arslan... Gurbetçi yıldız, takımın 10 numarası Oğuzhan Özyakup’tan formayı kaptığından beri performansıyla galibiyetlerde büyük pay sahibi olmaya başladı. Modern bir orta saha oyuncusunun nasıl olduğunu gözler önüne seren Tolgay Arslan, asistini yaptı, geride gücünü kullanıp fauller aldı, takımı rahatlattı. Oyunun iki yönünde de harikaydı. Attığı feykler ve vücut çalımlarıyla rakibi kolay ekarte ediyor, takımın hücum organizasyonlarına büyük katkı sağlıyor. İlk buluştuğu andaki topla oyunu son derece sakin ve kaliteli. Ayrıca ikili oyun becerisi de üst seviyede olan Tolgay Arslan, kondisyonunun ve öz güveninin de üst seviyede olmasıyla şu anda Şenol Güneş’in en çok güvendiği isim durumunda.

Talipleri artıyor
Tolgay Arslan’ın Avrupa’dan talipleri de her geçen gün artıyor. Almanya’dan Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund, ara transfer döneminde yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimde bulununca Tolgay’ın sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatılmıştı. Buna rağmen talipleri azalmadı yıldız oyuncunun. İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United da Tolgay için sezon sonunda resmî teklif yapmaya hazırlanıyor. Yıldızı giderek parlayan Tolgay’ın elbette artıları kadar eksikleri de mevcut. Uzun pas kalitesi henüz istenen seviyede değil. Hava toplarında etkisiz, şutları ve top sürme becerisi orta seviyede. Bunları da geliştirdiği takdirde İlkay Gündoğan, Mesut Özil, Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder’den sonra Tolgay Arslan da Avrupa’da çok konuşulacak Türk yıldızlardan biri olmaya aday.

Love’un Sporting hayâli
Brezilyalı golcü Vagner Love, Sporting Lizbon’da forma giymek istediğini açıkladı. Portekiz basınına konuşan Love, “Monaco’da oynadığım dönemde, Sporting’e transferim gerçekleşmek üzereydi. Ancak bazı şeyler yolunda gitmedi. Portekiz iyi bir lig. İleride Sporting gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim” dedi.

Bayern bizi uçurdu!
Beşiktaşlı yöneticilerden Metin Albayrak, Bayern Münih karşısında alınan yenilginin ardından lige daha çok motive olduklarını ve şampiyonluğun en büyük adayı haline geldiklerini söyledi. Albayrak, “Puan farkı açılınca bizi şampiyonluktan uzaklaşmış görüyorlardı. Bayern maçından sonra konsantrasyonumuz üst seviyeye çıkınca ligde farkımızı gösterdik. Tur umudu kalmayınca şampiyonluğa odaklandık. Lige çok motive durumdayız” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...