Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbide kaleye Volkan Demirel geçecek

Düzenleyen:
Derbide kaleye Volkan Demirel geçecek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinde kaleyi tecrübeli eldivene Volkan Demirel'e emanet edecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kaleciler Volkan Demirel ve Carlos Kameni için son kararı verdi!

Yeni Malatyaspor maçıyla kaledeki formasını Carlos Kameni'den geri kalan Volkan Demirel, hafta sonu Galatasaray ile oynanacak dev derbide de ilk 11'de yer alacak.

FENERBAHÇE'DE BİRİNCİ KALECİ VOLKAN OLDU

Futbol Arena'nın haberine göre; bundan sonrası için Volkan Demirel'i as kaleci olarak belirleyen Aykut Kocaman, Carlos Kameni'nin ise sezonun geri kalanında yedek kaleci olmasını planlıyor. Fenerbahçe'de birinci kaleci konumuna gelen Volkan Demirel, kritik Galatasaray derbisinde de forma giyerek büyük heyecana ortak olacak.

Volkan Demirel, kariyeri boyunca Kadıköy'de çıktığı 27 derbiden hiçbirini kaybetmedi

VOLKAN DEMİREL'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

36 yaşındaki Volkan Demirel, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maça çıktı. Sadece 4 maçta gol yemeyen tecrübeli eldiven, bu süreçte %62 kurtarış yüzdesi elde etti. 15 yıldır sarı lacivertli kulüpte forma giyen Volkan Demirel'in kulüple sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...