HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

NTV Spor kapandı mı, ne oldu? | NTV Spor kapanış tarihi ne zaman

Düzenleyen: /
NTV Spor kapandı mı, ne oldu? | NTV Spor kapanış tarihi ne zaman
Ntv Spor Kapandı Mı, Ntv Spor, Ntv Spor Ne Zaman Kapanacak, Ntv Spor Kapanış Tarihi, Ntv, Ntv Spor Kanalı Ne Zaman Kapanacak, Ntv Spor Kanalı Kapandı Mı, Haber

SPOR Haberleri

NTV Spor'un kapanacağı haberlerinin ardından vatandaşlar büyük bir merak içerisinde NTV Spor kapandı mı? NTV Spor ne zaman kapanacak? sorularını sormaya başladı. NTV Spor'un kapanacağı tarih belli oldu. Peki NTV Spor ne zaman kapanacak? Detaylar sizler için hazırladığımız haberimizde.

NTV Spor'un kapanacağı haberlerinin ardından vatandaşlar büyük bir merak içerisinde NTV Spor kapandı mı? NTV Spor ne zaman kapanacak? sorularını sormaya başladı. Discovery grubuna satılan NTV Spor'un kapanacağı tarih belli oldu. NTV Spor'un kapanış tarihi haberimizde. Peki NTV Spor ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

17 Mart 2008'de yayın hayatına başlayan NTV Spor, 10 yıl sonra aynı tarihte 22.30'da resmen kapandı.

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Televizyonun son yayınını yapan Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova duygusal anlar yaşadı.

DERBİNİN ARDINDAN NTV SPOR YAYINI RESMEN KAPANDI

Türk spor yayıncılığında önemli bir yer edinen NTV Spor, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin sonrasında yaptığı yayınla resmen kapandı.

NTV SPOR NE ZAMAN KAPANACAK? İŞTE NTV SPOR'UN KAPANACAĞI TARİH

DISCOVERY Networks tarafından yapılan açıklamada, 17 Mart Cumartesi günü 22.30’da, DMAX'ın NTV Spor'un yerini alacağı ve Discovery'nin Türkiye pazarında TLC’den sonra şifresiz yayın yapan ikinci kanalı olacağı duyuruldu.

NTV Spor kapandı mı, ne oldu? | NTV Spor kapanış tarihi ne zaman

DMAX, erkeklere yönelik yaşam tarzı ve eğlence içerikli ücretsiz yayın yapacak.

NTV Spor kapandı mı, ne oldu? | NTV Spor kapanış tarihi ne zaman

Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax “DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan ve kanal portföyümüzü daha da genişletip çeşitlendirmekten ötürü oldukça heyecanlıyız. DMAX zorlu mesleklerden, spor ve arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere sunarken aynı zamanda onları eğlendirecek, aydınlatacak ve onlara ilham verecek. İzleyiciler kanalı izlerken çok keyif alacak” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...