'Kadıköy nasıldı?' sorusuna Fenerbahçelileri kızdıracak cevap!

Düzenleyen:
'Kadıköy nasıldı?' sorusuna Fenerbahçelileri kızdıracak cevap!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Kadıköy deplasmanı sonrası "Bence bizim stadımızdaki atmosfer daha güzel." dedi.

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, 0-0 biten F.Bahçe derbisinin ardından Ülker Stadı'ndan ayrılırken Sabah Gazetesine konuştu.

İlk olarak maçı değerlendiren Younes Belhanda, "Zor bir atmosferin bizi beklediğini biliyorduk. Beraberliğin ve bir puanın bizim için kötü sonuç olduğunu düşünmüyorum. Lider geldik ve lider dönüyoruz. Maçın geneline bakarsak, galibiyete yakın olan taraf bizdik. Rakibimizden daha net pozisyonlara girdik ancak golü atamadık" görüşünü paylaştı.

"ONLARIN ŞANSI AZALDI"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bitti mi?" sorusuna Belhanda, "Hayır bitti diyemeyiz, hala yarıştalar. Ama biz aradaki 6 puan farkı koruduk ve onların şansı azaldı" cevabını verdi.

"BİZİM STAT DAHA GÜZEL"

Kadıköy'deki atmosferi de yorumlayan Faslı yıldız, "Kazansaydık fark 9 puana çıkacaktı. Sanırım bu yüzden Fenerbahçe taraftarları tribünde gergindi. Bence bizim stadımızdaki atmosfer daha güzel" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...