HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'dan Ndiaye bombası! O olmazsa...

Düzenleyen: /
Galatasaray'dan Ndiaye bombası! O olmazsa...
Stoke City, Premier Lig, Badou Ndiaye, Galatasaray, Adrien Thomasson, Haber

SPOR Haberleri

Stoke City'nin Premier Lig'den düşmesi halinde Senegalli futbolcuyu kiralamayı düşünen Galatasaray, bu transfer olmazsa bonservisi elinde olan Nantes'tan Adrien Thomasson'u alacak.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Forvet ve orta sahaya takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılırken Stoke City'ye satılan Badou Ndiaye yeniden gündemde...

Küme düşme hattında bulunan İngiliz ekibi, Premier League'de sıkıntılı günler geçiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, 19. sırada yer alan Stoke City'nin küme düşmesi halinde Ndiaye'yi kiralamayı planlıyor.

Senegalli yıldızın da, Championship'te oynamayacağını Galatasaray'a döneceğini arkadaşları aracılığıyla ilettiği belirtiliyor.

Bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık Nantes'tan Adrien Thomasson'un da gündemde olduğu belirtiliyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşındaki futbolcu ile menajerler aracılığıyla görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Galatasaray'dan Ndiaye bombası! O olmazsa...

SAVAŞÇI
Adrien, Thomasson, Ndiaye ile aynı tarzda olmasa da hareketli, mücadeleci, şut çekebilen, pas yeteneği yüksek ve topla gidebilen bir futbolcu... Ayrıca farklı mevkilerde de forma giyebiliyor.

Bu sezon 31 maçta forma giyen Thomasson, 5 gol atıp, 4 de asist yaptı

Nantes, anlaşması haziran ayında sona erecek olan Fransız futbolcu ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

Evian, Vannes ve 3 sezondur Nantes forması giyen futbolcu, kariyeri boyunca 131 maça çıkarken 13 gol, 18 de asiste imza attı. (Fotomaç)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...