HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Boluspor 6-2 Fenerbahçe Maç Özeti, Golleri İzlee | FB-Bolu Skoru, Geniş Özeti İze

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Boluspor 6-2 Fenerbahçe Maç Özeti, Golleri İzlee | FB-Bolu Skoru, Geniş Özeti İze
Bolu Fb Özet İzle, Fenerbahçe Bolu Maç Özeti Golleri İzle, Boluspor Fenerbahçe Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Fener Hazırlık Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Boluspor Fenerbahçe Özeti Ve Golleri İzle, Fenerbahçe Maçı Özeti Golleri İzle, Haber

SPOR Haberleri

Boluspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle linki bu haberde yer alıyor. Süper Lig'e verilen milli aranın ardından Fenerbahçe, Bolu ile özel bir maçta karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen karşılaşmayı Boluspor, 6-2 kazandı. Peki Bolu FB hazırlık maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Fenerbahçe Bolu  özeti, golleri ve Bolu FB hazırlık maçı skoru kaç kaç bitti? ilgili detaylar haberimizde. Süper Lig'e verilen milli arayı TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile hazırlık maçıyla değerlendiren Fenerbahçe, yedek ağırlıklı çıktığı Boluspor karşısındaki maç 18:00 itibarıyla başladı. Aykut Kocaman'ın uzun süredir kadroya almadığı Ozan Tufan'ın da ilk 11'de top koşturduğu Bolu FB maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? sorusunu futbol severler heyecan içerisinde arıyor. Bol gollü geçen mücadeleyi Boluspor, 6-2 kazandı. İşte Fenerbahçe Bolu hazırlık maçı ile ilgili detaylar...

Fenerbahçe ile Boluspor milli arada Bolu Atatürk Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki takımda karşılaşmaya yedek ağırlık kardolarla başlarken Boluspor Fenerbahçe'yi 6-2'lik flaş skorla mağlup etti.

Mücadelenin ilk yarısı Boluspor'un 3-1 üstünlüğü ile geçildi. Fenerbahçe'de ikinci yarıda Valbuena, Giuliano ve Fernandao önemli isimler oyuna dahil oldu. 

Boluspor'un gollerini 15. dakika Burak Asan, 31. dakikada Andre Santos, 45. dakikada penaltıdan Sefa Yılmaz, 52. dakikada Guido Koçer, 83'te Mutlu Güler ve 86'da Emre Gültekin kaydetti.

Fenerbahçe'nin golleri ise 26'da Aatif ve 80. dakikada Fernandao attı.

OZAN TUFAN, UZUN SÜRE SONRA 11'DE

Fenerbahçe'de Aykut Kocama için kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminin sona ermesinin ardından kadroya geri dönen Ozan Tufan, Boluspor maçıyla tekrar ilk 11'e geri döndü.

Genç oyuncu son olarak 13 Aralık'ta Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettikleri mücadelede 90 dakika sahada kalmıştı.

GIULIANO, VALBUENA, FERNANDAO SAHADA

Sahaya Volkan, Şener, Batuhan, Andreas Kilit, Serhat, Onur, Ozan Tufan, Samed, Aatif, Mehmet Ekici, Soldado 11'i ile çıkan Fenerbahçe'de teknik direktörü Aykut Kocaman, 3-1 biten ilk yarının ardından ikinci yarıya Giuliano, Valbuena, Fernandao gibi as oyuncularını oyuna aldı ancak skoru lehine değiştiremedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...