HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tudor'dan Galatasaray'a 2. şok!

Düzenleyen: /
Tudor'dan Galatasaray'a 2. şok!
Fatih Terim, Galatasaray, Igor Tudor, , Haber

SPOR Haberleri

Fatih Terim öncesi Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, 7,5 milyon liralık alacak davası açmıştı.

Hırvat çalıştırıcının sezon sonu için de bir planı olduğu iddia edildi. İşte o detay:

Tudor'un Kardemir Karabükspor'dan Galatasaray'a geçtiğinde imzaladığı sözleşmesinde, "Şampiyonluk primi 500 bin eurodur. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda 400 bin euroluk prim almaya hak kazanacaktır" maddesi bulunuyordu.

Hırvat çalıştırıcı bu kapsamda da sarı kırmızılı kulübün başını ağrıtacak bir hamleye hazırlandığı ve 39 yaşındaki teknik adamın sezon sonu bir dava daha açabileceği kulübe iletildi.

"KARŞILIKLI ANLAŞALIM"

Hırvat teknik adamın avukatının gönderdiği uyarı mektubunda, "G.Saray'ın başarısında müvekkilimin başarısı gözardı edilemez. Sezon sonunda yeni davalarla yüz yüze kalmamak açısından sizi anlaşmaya davet ediyorum" dediği iddia edildi. (Akşam)

YENİ ADRESİ...

Öte yandan  Türkiye'den ayrıldıktan sonra Antalyaspor, Alanyaspor ve Konyaspor'dan teklif aldığını belirten Tudor'un Semih Kaya'nın takımı Sparta Prag'dan da teklif aldığı ve Prag'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...