Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in eşi Benta Şen vefat etti

Düzenleyen:
Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in eşi Benta Şen vefat etti

SPOR Haberleri

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in eşi Benta Şen, vefat etti. Benta Şen'in cenazesinin yarın Levent Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in eşi Benta Şen, bu akşam saatlerinde vefat etti. Benta Şen'in cenazesinin yarın Levent Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.

 

FENERBAHÇE'DEN VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden Ali Şen'in eşi Benta Şen'in vefatına ilişkin bir açıklama yayımlandı. Yayımlanan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi;

"Kulübümüzün eski Başkanlarından, Yüksek Divan Kurulu Üyemiz Sayın Ali Şen'in değerli eşi, Genel Kurul Üyemiz Sayın Metin Şen'in ve Adnan Şen'in kıymetli anneleri Sayın Benta Şen'in bu akşam saatlerinde vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Sayın Benta Şen’in cenazesi, 05/04/2018 Perşembe günü Levent Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Merhume Sayın Benta Şen'e Allah’tan rahmet, başta Sayın Ali Şen, Sayın Metin Şen, Sayın Adnan Şen ve Şen Ailesi olmak üzere merhumenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...